Pamukkale Üniversitesi Personel Alım İlanı

Pamukkale Üniversitesi Personel Alım İlanı


  • 16 Ocak 2022 Pazar
465 görüntülenme

Pamukkale Üniversitesi 110 Personel Alım Ä°lanı Yapacak. Üniversiteden yapılan açıklamada 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’ üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların” Ek 2’ nci maddesinin (b) fıkrasına göre aÅŸağıda belirtilen unvanlarda 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın (Eczacı unvanı hariç) sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL ÅžARTLAR:

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel ÅŸartları taşımak.
3- 657 sayılı Kanunu’nun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.
4- ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler baÅŸvuruda bulunamaz.

5- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiÅŸ olmak, askerlik çağına gelmiÅŸ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiÅŸ ya da yedek sınıfa geçirilmiÅŸ olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ya da muaf olmak. 6- 2020 yılı KPSS (B) grubu (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) sınav sonuç belgesine sahip olmak.
7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.
8- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.

9- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereÄŸince sözleÅŸmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
10- SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların Ek 6’ ncı maddesi gereÄŸince “Ä°ÅŸe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, iÅŸe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleÅŸmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.
11- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan “Güvenlik SoruÅŸturması ve ArÅŸiv AraÅŸtırması Kanunu” gereÄŸince sözleÅŸme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arÅŸiv araÅŸtırması yapılacak olup arÅŸiv araÅŸtırması sonucuna istinaden sözleÅŸme imzalanacak aday ile iletiÅŸime geçilecektir.

BaÅŸvuru Tarihi:
BaÅŸvuru BaÅŸlangıç: 12.01.2022 (Mesai BaÅŸlangıcı)
BaÅŸvuru BitiÅŸ : 26.01.2022 (Mesai Bitimi)

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI