İYİ Parti’den KYK borçları için dikkat çeken öneri

İYİ Parti’den KYK borçları için dikkat çeken öneri


  • 13 Ocak 2022 PerÅŸembe
424 görüntülenme

Ä°YÄ° Parti Kalkınma Politikaları BaÅŸkanı Ümit Özlale, KYK kredi borçlarının büyük bir kısmı sosyal sorumluluk projesi kapsamında silinsin önerisinde bulundu.

Ä°YÄ° Parti Kalkınma Politikaları BaÅŸkanı Ümit Özlale, “Bugün gençlerimizin 3’te 1’i en yoksul yüzde 20’lik kesimde yaşıyor. Resmi tanıma göre Türkiye’deki 12,3 milyon yoksul vatandaşımızın tam 6,2 milyonunu Z kuÅŸağı ve Alfa kuÅŸağından çocuklarımız oluÅŸturuyor” dedi.

Üniversite öÄŸrencilerinin KYK borçları için Ä°YÄ° Parti'nin çözüm önerisini açıklayan Özlale, “KYK kredi borçlarının büyük bir kısmının sosyal sorumluluk projesi kapsamında silinmesini öneriyoruz

Bu programdan yararlanmak isterseniz, kendi yetenekleriniz, uygunluklarınız, istekleriniz doÄŸrultusunda haftada en az bir gün, 1-2 saat boyunca bir sosyal sorumluluk projesinde çalışarak borçlarınızı ödeme ÅŸansına sahip olacaksınız.”

Özlale, söz konusu sosyal sorumluluk projelerini de “Çocuklara satranç öÄŸretmek, oyuncak toplama kampanyalarında çalışmak, yaÅŸlanmış vatandaÅŸlarımızı huzurevinde ziyaret etmek, barınaklardaki hayvanlar için mama toplama kampanyası düzenlemek” diye örneklendirdi.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI