Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu.


  • 12 Ocak 2022 ÇarÅŸamba
455 görüntülenme

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Fenerbahçe Kulübü, sezonun geri kalanından teknik direktörlük görevine Ä°smail Kartal'ın getirildiÄŸini açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada;

"Bir önceki Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın takımımızdan ayrılması ile birlikte 2021-22 sezonunun kalan dönemi ve yeni sezon yapılanmamız kapsamında çalışmalarımıza derhal baÅŸlanmış, listemizde belirlediÄŸimiz teknik direktör adayları ile görüÅŸmelere ivedilikle baÅŸlanmıştır.

Bu çalışmalar süresince öncelikli tercihimiz, önümüzdeki sezonda takımımızı çalıştıracak Teknik Direktörümüzün, 2021-2022 sezonunun geri kalan kısmında da A Takımımızın başında yer almasıydı. Ä°stiÅŸare süreçlerimiz devam ederken teknik direktör adaylarımız, sezon ortasında göreve baÅŸlamak yerine yeni sezon itibariyle baÅŸlamayı tercih ettiklerini bildirmiÅŸlerdir. 

2022-2023 sezonunda takımımızın teknik direktörü olarak belirleyeceÄŸimiz ismin; 2021-22 sezonunun kalan bölümü de dahil olmak üzere tüm dikkati ve çalışmalarını, yeni sezon kadro yapılanmamıza, uzun vadeli oluÅŸturulacak futbol sistemimize, A takım-altyapı koordinasyonuna tam konsantrasyon ile yoÄŸunlaÅŸması hedeflenmektedir.

Bu konudaki açıklamalar da önümüzdeki dönemde yapılacaktır.

Ä°çerisinde bulunduÄŸumuz sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 3 kulvarda da hedefleri yolunda mücadelesine devam eden Futbol A Takımımız için yarım sezonluk bir planlama yapılmıştır.

Bu geçiÅŸ döneminde camiamızın önemli deÄŸerlerinden biri olan, kulübümüze hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet etmiÅŸ Ä°smail Kartal ile temasa geçilmiÅŸtir.

2014-2015 sezonunda da Futbol Takımımızı yönetmiÅŸ olan Ä°smail Kartal, Fenerbahçe’nin kendisine ihtiyacı olduÄŸu her anda kayıtsız ve ÅŸartsız göreve hazır olduÄŸunu ifade etmiÅŸ, Kulübümüz sezonun geri kalan dönemi için Ä°smail Kartal ile anlaÅŸma saÄŸlamıştır. 

Söz konusu Fenerbahçe olduÄŸunda her zaman ve her ÅŸartta göreve hazır olduÄŸunu vurgulayan, Fenerbahçe adına sorumluluk aldığı her an hatta Takımımızın canına kast edildiÄŸi en zor dönemde dahi Fenerbahçe aidiyeti ile yapabileceÄŸinin en iyisini ortaya koyan, Fenerbahçemizin kıymetli bir deÄŸeri olan Ä°smail Kartal hocamıza, özverili yaklaşımı için teÅŸekkürlerimizi ifade ediyoruz.

Hocamızın sorumluluk bilinci ile üstlendiÄŸi bu görevinde yönetimimiz, futbolcularımız ve camiamızla birbirimize destek olarak bir aile bilinciyle hareket edeceÄŸimizi vurguluyor; taraftarlarımızın her zaman olduÄŸu gibi takımımızın ve kulübümüzün yanında olacağına inanıyoruz."

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI