ISPARTA UYGULAMALI BÄ°LÄ°MLER ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIM Ä°LANI

ISPARTA UYGULAMALI BÄ°LÄ°MLER ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIM Ä°LANI


  • 10 Ocak 2022 Pazartesi
443 görüntülenme

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 30 SözleÅŸmeli Personel (4/B) Alım Ä°lanı Yapacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamada 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslarda DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına Dair Esaslar”da yer alan ek 2 nci maddesinin b fıkrasına göre 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aÅŸağıda belirtilen pozisyon ve niteliklerde 30 (otuz) adet sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL VE ÖZEL ÅžARTLAR:

1- BaÅŸvuracak adayların yukarıda belirtilen özel ÅŸartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen ÅŸartları taşıyor olması.
2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olması.
3- Adayların baÅŸvurduÄŸu unvan niteliÄŸine göre, 6 Eylül 2020, 25 Ekim 2020 ve 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020-KPSS Lisans, 2020-KPSS Önlisans ve 2020-KPSS OrtaöÄŸretim) birine girmiÅŸ ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir. YerleÅŸtirme iÅŸlemlerinde ortaöÄŸretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.
4- BaÅŸvuracak adayların “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar”ın Yeniden Ä°ÅŸe Alınma baÅŸlıklı Ek 1 inci Maddesinin b fıkrasına eklenen “SözleÅŸmeli personelin, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmesinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içinde sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluÅŸlarının sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereÄŸince baÅŸvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.(SözleÅŸme imzalama aÅŸamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)
5- Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgeleri ile tercih edecekleri kadro ve pozisyonların karşısındaki baÅŸvuru ÅŸartları arasında yer alan; özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi, sertifika vb. diÄŸer belgelere, tercih iÅŸlemlerinin son günü itibarıyla sahip olmaları gerekmektedir.
6- Adaylar hakkında yaptırılacak arÅŸiv araÅŸtırmasının olumlu sonuçlanması.
7- Kamu görevinden çıkarılanlar baÅŸvuruda bulunamaz.

BAÅžVURU ÅžEKLÄ°, YERÄ° VE ZAMANI:

1- Adaylar baÅŸvurularını, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 inci günün mesai bitimi olan 17:30’a kadar Üniversitemiz https://ik.isparta.edu.tr web sayfasından çevrimiçi (online) ÅŸekilde yapacaklardır. Åžahsen veya posta ile yapılan baÅŸvurular kabul edilmeyecektir.
2- Adaylar Üniversitemiz https://ik.isparta.edu.tr adresine e-devlet ÅŸifreleri ile giriÅŸ yaptıktan sonra SözleÅŸmeli Personel Alımı Ä°lanı için baÅŸvuru iÅŸlemlerini baÅŸlatacaktır. Adaylar baÅŸvurmak istediÄŸi ilanı seçip ve varsa istenen belgeleri (istenen unvanlar için deneyim belgesi, sertifika, kullanım belgesi vb.) ilgili alanlara yükleyip “BaÅŸvuru Yap” butonuna tıkladığında online baÅŸvurularını tamamlamış olacaklardır. Adaylar sadece bir kadro ilanına baÅŸvuru yapabilecektir. Birden fazla ilana baÅŸvuru yapanların tespiti durumunda adayların tüm baÅŸvuruları kabul edilmeyecektir.
3- Adaylar tarafından online baÅŸvuru sisteminde istenen bilgiler tam ve eksiksiz doldurulduÄŸunda “BaÅŸvuru Yap” butonuna tıklandıktan sonra sistem tarafından baÅŸvuru takip numarası oluÅŸturulacaktır. OluÅŸturulan bu baÅŸvuru takip numarası ile baÅŸvurular üzerinde baÅŸvuru süresince güncelleme yapılabilecek olup tüm sorumluluk adaylara aittir (Yanlış/eksik belge yükleme, farklı mezuniyetle baÅŸvurma, yanlış ilana baÅŸvurma ve benzeri).
4- GerçeÄŸe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal iÅŸlem baÅŸlatılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiÅŸ ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

BaÅŸvuru BaÅŸlangıç Tarihi : 10/01/2022 (Mesai BaÅŸlangıcı 08:30’da)
BaÅŸvuru BitiÅŸ Tarihi : 24/01/2022 (Mesai Bitimi 17:30’da)

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI