Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı


  • 25 Aralık 2021 Cumartesi
471 görüntülenme

25 Aralık 2021 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 5 bakanlıkta atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereÄŸince, Çevre, Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet ECEL görevden alındı

YERÄ°NE

Çevre Yönetimi Genel MüdürlüÄŸüne Eyyüp KARAHAN atanmıştır.


Çevre, Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığında açık bulunan Yüksek Fen Kurulu ÜyeliÄŸine, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Meral ERTAN BULUT atanmıştır.

Çevre, Åžehircilik ve iklim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığı

- Bitlis Çevre ve Åžehircilik Ä°l MüdürlüÄŸüne DoÄŸan YORULMAZ,

- Sinop Çevre ve Åžehircilik Ä°l MüdürlüÄŸüne Salih LÄ°VAOÄžLU,

- Çanakkale Çevre ve Åžehircilik Ä°l MüdürlüÄŸüne Bekir ÇELEN,


3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince atanmıştır.

GENÇLÄ°K VE SPOR BAKANLIÄžI

Spor MüÅŸavirliÄŸine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi ile 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Selçuk ÇEBÄ° atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Yönetim Hizmetleri Genel MüdürlüÄŸüne, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Osman SAVAÅž atanmıştır.

TARIM VE ORMAN BAKANLIÄžI

Strateji GeliÅŸtirme BaÅŸkanlığına, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Volkan KOÇ atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı Hakkari 11 Tarım ve Orman Müdürü Vahap ŞİMÅžEK, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereÄŸince görevden alındı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu BaÅŸkanlığına, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed ADAK atandı


Milli Eğitim Bakanlığı

Ölçme, DeÄŸerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel MüdürlüÄŸüne, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Murat Ä°LÄ°KHAN atanmıştır.

Milli EÄŸitim Bakanlığında açık bulunan Avrupa BirliÄŸi ve Dış Ä°liÅŸkiler Genel MüdürlüÄŸüne, 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereÄŸince Burçkin DAL atanmıştır.

24 Aralık 2021


Recep Tayyip ERDOÄžAN

CUMHURBAÅžKANI

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI