Okul Öncesinden Yükseköğretime Kadar Farkındalığın Arttırılması İçin Çalışıyoruz

Okul Öncesinden Yükseköğretime Kadar Farkındalığın Arttırılması İçin Çalışıyoruz


  • 08 Aralık 2021 ÇarÅŸamba
347 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanı Mahmut Özer, EÄŸitim sistemimizde okul öncesinden yükseköÄŸretime kadar özel eÄŸitimle ilgili hizmet kalitesi ve farkındalığın artırılması için çalışıyoruz

Millî EÄŸitim Bakanlığınca Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engellilere yönelik farkındalığı artırmak amacıyla Temel EÄŸitim, Din ÖÄŸretimi ve Özel ÖÄŸretim Genel Müdürlüklerine baÄŸlı ortaokullarda öÄŸrenim gören öÄŸrencilere yönelik "Birlikten Sevgi DoÄŸar" temalı resim yarışması düzenlendi.

Ödül takdiminin ardından konuÅŸma yapan Özer, "Buradaki öÄŸrencilerimiz, engelli öÄŸrencilerimiz deÄŸil. Engelli olmayan öÄŸrenciler, engelli öÄŸrencilerimizin eÄŸitim sistemine nasıl katılmaları gerektiÄŸi, onların önündeki engellerin kaldırılmasıyla ilgili bir örnek oluÅŸturdu. Ben, kendileri küçük ama yürekleri büyük olan tüm öÄŸrencilerimizi kutluyorum." diye konuÅŸtu.

Özer, "EÄŸitim sistemimizde okul öncesinden yükseköÄŸretime kadar, sadece Millî EÄŸitim Bakanlığı deÄŸil YükseköÄŸretim Kurulumuz da özel eÄŸitimle ilgili hizmet kalitesi ve farkındalığın artırılması için sürekli çalışıyor, aileleri ve öÄŸrencileri yalnız bırakmıyoruz. Büyük emek var. Emek veren herkese ve tüm çalışma arkadaÅŸlarıma en içten ÅŸükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI