Ä°KÄ° Ä°LÄ°MÄ°ZDE OKULLAR TATÄ°L EDÄ°LDÄ°

Ä°KÄ° Ä°LÄ°MÄ°ZDE OKULLAR TATÄ°L EDÄ°LDÄ°


  • 29 Kasım 2021 Pazartesi
731 görüntülenme

Ä°stanbul ve Kocaeli'de eÄŸitime lodos engeli. Ä°stanbul ve Kocaeli'de ÅŸiddetli lodos nedeniyle eÄŸitime bir gün ara verildi.

Ä°stanbul ValiliÄŸi’nden yapılan açıklamada ise ÅŸu ifadelere yer verildi;

"Ä°stanbullu vatandaÅŸlarımızın ve öÄŸrencilerimizin olumsuz hava koÅŸulları sebebiyle maÄŸduriyet yaÅŸamamaları için ValiliÄŸimizce, resmi-özel tüm okullar, halk eÄŸitim merkezleri, olgunlaÅŸma enstitüleri, özel öÄŸretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeÅŸitli kurslar, özel eÄŸitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiÅŸtirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere, bütün eÄŸitim kurumlarında 'yüz yüze eÄŸitim' faaliyetlerine 30 Kasım 2021 Salı günü bir gün süreyle ara verilmiÅŸtir. Kamu kurum ve kuruluÅŸlarında çalışan malul ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır."

Ä°stanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ÅŸu ifadelere yer verdi:

"Ä°stanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam eden lodos nedeniyle, eÄŸitim kurumlarımızda yüz yüze eÄŸitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiÅŸtir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır."

Kocaeli'de de eÄŸitim bir gün ara verildi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, olumsuz hava koÅŸulları ve lodos nedeniyle Kocaeli'de eÄŸitime bir gün ara verildiÄŸini duyurdu.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI