YILDIRIM BEYAZIT ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° 40 PERSONEL ALIM Ä°LANI

YILDIRIM BEYAZIT ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° 40 PERSONEL ALIM Ä°LANI


  • 20 Ekim 2021 ÇarÅŸamba
281 görüntülenme

Ankara Yıldırım Bayazıt Üniversitesi 40 personel alımı yapacak. Üniversiteya baÄŸlı birimlerde istihdam edilmek üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi, 4857 sayılı Ä°ÅŸ Kanunu; “Kamu Kurum ve KuruluÅŸlarında Ä°ÅŸçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri kapsamında Türkiye Ä°ÅŸ Kurumu (Ä°ÅžKUR) aracılığı ile aÅŸağıdaki tabloda dağılımı gösterilen ÅŸekilde “Sürekli Ä°ÅŸçi” alımı yapılacaktır.

Åžartları uyan adaylar, baÅŸvurularını Ankara Ä°ÅŸ-Kur Ä°l MüdürlüÄŸüne ÅŸahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

GENEL ÅžARTLAR:

1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel KuruluÅŸ veya Ä°ÅŸyerlerinde Çalıştırılabilmelerine Ä°liÅŸkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
2- 18 yaşını tamamlamış olmak.
3- Affa uÄŸramış olsa bile Devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma,

BAÅžVURU ÅžEKLÄ°, YERÄ° VE TARÄ°HÄ°

1- BaÅŸvurular Türkiye Ä°ÅŸ Kurumu (Ä°ÅŸ-Kur) internet sitesi üzerinden 18.10.2021 tarihinden itibaren (5) gün süre ile online olarak yapılacaktır.
2- Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
3- Online baÅŸvurular dışında Üniversitemize bizzat gelerek veya kargo, posta ve e-posta yolu ile yapılan baÅŸvurular kabul edilmeyecektir.
4- Kadro ve pozisyonlardaki talepler Ankara Ä°li düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi itibarıyla Ankara’da ikamet edenlerin baÅŸvuruları dikkate alınacaktır.
5- BaÅŸvuruların tamamı Ä°ÅžKUR’a yapılacak olup kura çekimi için baÅŸvuru listeleri Ä°ÅžKUR tarafından Üniversitemize gönderilecektir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI