MASTERCHEF'TE DÖRDÜNCÜ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

MASTERCHEF'TE DÖRDÜNCÜ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU


  • 20 Eylül 2021 Pazartesi
218 görüntülenme

MASTERCHEF'TE dördüncü hafta elenen isim belli oldu. Bu hafta Dilara'nın kaptanlığı yaptığı Mavi takım Hamza'nın kaptanlık yaÄŸtığı Kırmızı takımı 2-1 maÄŸlup etti.

Potada yarışan 6 isimden ilk turda Azize,Burcu ve Hasan kazanan isim oldu. Son 3'lü de Mustafa, AteÅŸ ve Tunahan, Mehmet Åžef'in tabağını yaptılar.

Mustafa en baÅŸarılı tabağı yaparak MASTERCHEF'TE en az bir hafta daha yarışmaya hak kazandı.

Gecenin en baÅŸarısız tabağını yapan Tunahan dördüncü hafta veda eden isim oldu

MASTERCHEF TUNAHAN AK KÄ°MDÄ°R?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turuna gelen Tunahan Ak, 19 yaşında ve yarışmaya Ä°stanbul’dan katılıyor. Hayatında bir deÄŸiÅŸiklik olsun istediÄŸini ve MasterChef Türkiye’ye katılmanın da iyi bir fırsat olduÄŸunu söyledi.

AÅŸçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuÅŸ. 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalışıyor.

Tunahan Ak ile ÅŸefler arasındaki diyaloglar, izleyenleri kahkahaya boÄŸdu. Mehmet ÅŸefin “Eti nasıl piÅŸirmek istedin?” sorusuna “Tavada” ÅŸeklinde cevap vermesi Danilo ÅŸef ve Somer ÅŸefi çok güldürdü. Mehmet ÅŸef, derece olarak demek istiyorum deyince Tunahan’ın 60 derece cevabı iki ÅŸefe kahkaha attırdı. Mehmet ÅŸef, bu cevaplar karşısında “Kamera ÅŸakası falan deÄŸilsin dimi” diyerek tepki verdi.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI