CİNAYETE KURBAN GİDEN ÇİFTİN OĞULLARI DOKTOR OSMAN'IN İSYANI

CİNAYETE KURBAN GİDEN ÇİFTİN OĞULLARI DOKTOR OSMAN'IN İSYANI


  • 23 Haziran 2021 ÇarÅŸamba
1112 görüntülenme

Konya'da katledilen karı kocanın katili aradan geçen 2,5 yıla raÄŸmen bulunamayınca yakınları Müge Anlı ve ekibine baÅŸvurdu. Çiftin çocukları ve ailesi yıllardır "Necla-Metin BüyükÅŸen çiftinin katili kim?" sorusuna yanıt arıyor.

Konya'nın Karatay ilçesine baÄŸlı Ä°smil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin BüyükÅŸen (55) çiftinin katil zanlısı her yerde aranıyor. Ä°ddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kiÅŸi Metin BüyükÅŸen'e ait eve, kapısı açık olduÄŸu sırada girdi. KimliÄŸi belirsiz saldırgan, emekli memur Metin BüyükÅŸen'e elindeki pompalı tüfekle ateÅŸ etti.

Necla BüyükÅŸen'e de ateÅŸ eden saldırgan, tüfeÄŸin dipçiÄŸiyle çiftin kızı BüÅŸra'yı yaralayarak kaçtı. Başına aldığı darbeyle yaralanan BüÅŸra BüyükÅŸen, olay sonrası komÅŸulardan yardım istedi. KomÅŸularının otomobiline binen BüyükÅŸen, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin BüyükÅŸen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yaralı BüÅŸra BüyükÅŸen de saÄŸlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Olaydan sonra alınan örnekler, cinayet anının tek tanığı olan "BüÅŸra BüyükÅŸen" 'in Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında verdiÄŸi çeliÅŸkili ifadeler, görgü tanıklarının beyanları, ve diÄŸer birincil muhatapların tatmin etmeyen eksik anlatımları, kısacası Metin BüyükÅŸen ile Nejla BüyükÅŸen çiftinin öldürülmesiyle ilgili ortaya atılan iddialar her defasında oÄŸlu ve gelini ile yaÅŸadığı mehir tartışmasını iÅŸaret ediyor. Yapılan araÅŸtırmaların ardından Betül BüyükÅŸen ile Metin BüyükÅŸen'in yaptığı telefon konuÅŸmasından ses kayıtları Müge Anlı'nın programında dinletildi. KonuÅŸmada, mehir kavgasını çözmek isteyen baba gelinlerine mehir yerine bir araba, 25 bin TL para teklif ediyor. Ancak Betül mehirin hepsini istiyor ve anlaÅŸamıyor.

Katliamı anlatan BüÅŸra BüyükÅŸen, öldürülen babası Metin BüyükÅŸen'in, namaz sonrası camiden eve doÄŸru gelip, otomobili bahçeye park ettiÄŸini söyledi. Babası içeri girdikten kısa süre sonra elinde tüfek olan kar maskeli kiÅŸinin eve girdiÄŸini kaydeden BüyükÅŸen, ''Babam namazdan yeni gelmiÅŸti. Arabayı içeri aldı. Bizde annemle oturup, çay iÅŸiyor ve el iÅŸi yapıyorduk. Babam geldikten kısa bir süre sonra kapı açıldığını duyduk. Tepki vermedik; çünkü aÄŸabeyim misafirlikteydi, onun geldiÄŸini düÅŸündük. Kısa bir süre içeride adam belirdi. Hiçbir ÅŸey söylemedi. TüfeÄŸi bize doÄŸrultup, babamı vurdu. Ondan sonra ben yalvardım, yapmaması için. Sanırım tüfek tutukluk yaptı. Tüfekle çok uÄŸraÅŸtı. Annem o sırada kriz geçirdi ve çığlık atıyordu. Önümde çaydanlık vardı, onu adamın üzerine fırlattım. O da bana karşılık verdi ve ben yere yığıldım. Adam balkona çıktı. Ben pencereden görüyordum ve hala tüfekle uÄŸraşıyordum. Anneme 'Kaçsana' deyip, bağırdım, havaya doÄŸru asıldım ve pencereden bağırarak, yardım istemek için arka odaya kaçtım" diye konuÅŸtu.

Artık anne ve babasının katıillerinin bulunmasını isteyen çiftin oÄŸlu Dr. Osman Bey'de Müge Anlı'ya çıktı. Osman Bey çaresizce yetkililere seslendi.

"Ben bu olayı araÅŸtırmak için istifa etmeyi düÅŸündüm. Pandemi nedeniyle istifa edemedim.Ücretsiz izin almak istedim vermediler. Ekip kurulsun herkes sorgulansın. Artık ben dayanamıyorum. Ben ne yapayım. Annem ile babam öldü. Ben milletvekili olsam siyasetçi olsam bu durumda olmazdım. Uyuyamıyorum. Bilipte saklayan kim varsa hepsine yazıklar olsun." diyerek isyan etti. Müge Anlı'da gözyaÅŸlarını tutamyarak Osman BüyükÅŸen'e sarıldı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI