BAKAN SELÇUK AÇIKLADI: " BAŞVURULAR BAŞLADI"

BAKAN SELÇUK AÇIKLADI: " BAŞVURULAR BAŞLADI"


  • 21 Haziran 2021 Pazartesi
2023 görüntülenme

Ankara’nın Çankaya Ä°lçesinde yer alan Ä°zzet Latif Aras Ortaokulu’ndaki etkinliklere katılan Milli EÄŸitim Bakanı Ziya Selçuk etkinlikler sonrasında bir konuÅŸma yaptı.

Bakan Selçuk, “Bu dönemde elbette bir okulun ihtiyacını en iyi bilenler öÄŸretmenlerdir. Bir çocuÄŸun ihtiyacını en iyi bilen meslektaÅŸlarımızdır. Bu iki haftalık süreç içerisinde, 5 Temmuz’a kadar olan süreç içerisinde akademik konular ile ilgili bazı çalışmalar yapılabileceÄŸi ama asıl olanın sosyal, duygusal, kültürel ve sportif faaliyetler olduÄŸunu vurguluyoruz. Yaptığımız araÅŸtırmalar ve saha taramaları var. Çocuklarımızın neye ihtiyacı var, hangi yaÅŸtaki çocuÄŸumuz ne istiyor? Bunlara baktığımızda gördük ki birlikte olmak istiyorlar, oynamak istiyorlar, iÅŸbirliÄŸi istiyorlar, koÅŸmak eÄŸlenmek, sanatsal etkinlikler ile ruhlarını rahatlatmak istiyorlar. Biz de bunun için etkinlikler listesi hazırladık ve tüm Türkiye’ye ulaÅŸtırdık” ifadelerini kullandı.

5 Temmuz’dan itibaren dileyen öÄŸrenci ve öÄŸretmenlerimiz, okullarımızdaki farklı imkanlardan yararlanmak isterlerse, baÅŸvurular baÅŸladı”

 Temmuz’dan itibaren dileyen öÄŸrenci ve öÄŸretmenlerimiz, okullarımızdaki farklı imkanlardan yararlanmak isterlerse, baÅŸvurular baÅŸladı. ‘Benim ilçemde, acaba hangi okulda hangi etkinlik var?’ ‘Ben neye katılmak isterim?’ Bunlara karar verecek ve baÅŸvurularını yapacaklar. Ücretsiz olarak bütün bunlar uygulanacak ve mecazi anlamda belki bir yaz okulu tadında yapılacak. Sadece Milli EÄŸitim Bakanlığı deÄŸil, SaÄŸlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile Bakanlığı ile yapılan çalışmalar, belediyeler ve benzeri tüm vakıf ve kurumların verdiÄŸi destekler ile hangi ilçede hangi etkinliÄŸin olduÄŸuna baÅŸarabilecekler” diye konuÅŸtu.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI