HAMİLE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA YAKALANDI İLK SÖZLERİ KAN DONDURDU

HAMİLE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA YAKALANDI İLK SÖZLERİ KAN DONDURDU


  • 01 Mayıs 2021 Cumartesi
324 görüntülenme

Konya Karatay'da dün (30 Nisan) eÅŸi Ramazan Menek (22) tarafından boÄŸazı kesilerek öldürülen Tuba Menek’in (23) 8 aylık hamile olduÄŸu ortaya çıktı. Ramazan Menek’in, 4 ay önce de eÅŸi Tuba Menek’i bacağından bıçakladığı, görülen 2 duruÅŸmada da Tuba Menek ÅŸikayetçi olmayınca, 3 gün önce tahliye edildiÄŸi belirtildi. Ramazan Menek olayın meydana geldiÄŸi eve geri gelince polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Åžems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak’ta meydana geldi. 3 gün önce cezaevinden tahliye olan Ramazan Menek, ayrı yaÅŸadığı eÅŸi Tuba Menek’in evine geldi. Burada çıkan tartışmada Ramazan Menek, eÅŸi Tuba Menek’e bıçakla saldırdı. Tuba Menek banyoya kaçtı, eÅŸi Ramazan da peÅŸinden gitti. Ramazan Menek, kendisine direnmeye çalışan Tuba Menek'i boÄŸazını keserek öldürdü. EÅŸinin cansız bedenini banyodan yatak odasına taşıyan Ramazan Menek, oturma odasındaki 2 yaşındaki kızı Gülay Menek’i de alarak evden kaçtı.

8 AYLIK HAMÄ°LE

Gürültüyü duyan komÅŸularının ihbarı üzerine adrese polis ve saÄŸlık ekibi sevk edildi. Eve gelen polisler, Tuba Menek'i yatak odasında kanlar içerisinde yatarken buldu. SaÄŸlık ekibinin yaptığı kontrolde Menek’in yaÅŸamını yitirdiÄŸi belirlendi. 8 aylık hamile olduÄŸu saptanan Tuba Menek’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Åžehir Hastanesi’ne götürüldü.

DAHA ÖNCE DE BACAÄžINDAN BIÇAKLAMIÅž

Ramazan Menek’in ocak ayında da Tuba Menek’i kıskançlık tartışmasında bacağından bıçakla yaraladığı, olaydan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Geçen sürede görülen 2 duruÅŸmada Tuba Menek’in çocuklarının babasız kalmaması için ÅŸikayetini gere çektiÄŸi, bunun üzerine de Ramazan Menek’in 3 gün önce tahliye edildiÄŸi belirtildi.

‘ BÄ°R DAHA YAPMAYACAÄžIM DEMÄ°Åž’

Olayı aktaran Tuba Menek’in karşı komÅŸusu Ä°smail Ä°nlidere, “Bunun adı vahÅŸet. Önceden de eÅŸini bıçakladığı için cezaevine girmiÅŸti ve sonra geri çıktı. Gencecik, 8 aylık hamile, 1 ay sonra erkek çocuÄŸu olacaktı, boÄŸazı kesilerek öldürüldü. Ramazan normalde çok düzgün bir çocuktu, ama sonradan uyuÅŸturucu madde kullanmaya baÅŸladı. EÅŸini bıçakladığı için tutuklandı. Sonra cezaevinden arayıp, 'beni affet tamam, bir daha yapmayacağım' demiÅŸ. Tuba da çocuklarım babasız kalmasın diye mahkemede ÅŸikayetini geri çekince Ramazan serbest kaldı. Ä°nsanlık dışı bir ÅŸey, böyleleri yüzünden erkekliÄŸimden utandım” ifadelerini kullandı.

Konya Åžehir Hastanesi’nde otopsisi yapılan Tuba Menek'in cenazesi ise kılınan namazın ardından topraÄŸa verildi.

Konya'da cezaevinden çıkan Ramazan Menek, eşi Tuba Menek'i öldürdü

Ramazan Menek bugün yakalandı

Ramazan Menek, kızları Gülay (2) ile birlikte olayın meydana geldiÄŸi eve geri dönünce polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Menek, gazetecilerin 'Neden yaptın?' sorusuna "Hakkımı yaptım" diye cevap verdi.

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI