TAM KAPANMADA ÖĞRETMENLER HAFTADA BİR GÜN OKULDA BULUNACAK MI?

TAM KAPANMADA ÖĞRETMENLER HAFTADA BİR GÜN OKULDA BULUNACAK MI?


  • 27 Nisan 2021 Salı
678 görüntülenme

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 26 Nisan 2021 PerÅŸembe akÅŸamı saat 19.00'dan baÅŸlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar 17 günlük tam kapanmaya geçileceÄŸini duyurdu.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada uzaktan eÄŸitim ve kamu personei ile ilgili "Yüz yüze eÄŸitime devam eden kreÅŸ, anaokulu 8.ve 12. sınıflar dahil özel ve resmi  tüm eÄŸitim kurumlarında uzaktan eÄŸitime geçilecek.  Tüm kademelerde 3 Mayıs'ta yapılması planlanan sınavlar  ertelenecek. Hizmetlerini sürdürecek olan kamu kurumlarındaki personel uzaktan veya dönüÅŸümlü çalışmaya yönlendirilecektir. Uzaktan çalışan kamu personeli de sokaÄŸa çıkma yasağına tabi olacaktır" dedi.

"Uzaktan çalışan kamu personeli de sokaÄŸa çıkma yasağına tabi olacaktır." maddesi öÄŸretmenlerin okula gitmesi gerekmediÄŸini düÅŸündürüyor. Ä°darecilerin ise dönüÅŸümlü olarak okulda bulunacakları tahmin ediliyor. 

Milli EÄŸitim Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi yazılarda konuyla ilgili herhangi bir karar yok. 

Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nca resmi yazı yayınlanması bekleniyor.

MÄ°LÄ° EĞİTÄ°M BAKANI ZÄ°YA SELÇUK AÇIKLAMALARDA BULUNACAK.

Tam kapanmada eÄŸitim nasıl olacak, ertelenen sınavlar ne zaman yapılacak, yazın telafi eÄŸitim olacak mı,eÄŸitimde normalleÅŸme  ne zaman baÅŸlayacak, ek atama olacak mı? Milli EÄŸitim Bakanı Ziya Selçuk yarın akÅŸam 21.00'de Trt  Haber'de tüm bu merak edilen soruları yanıtlayacak.

#tamkapanma #MEB #tam kapanmada okullar #öÄŸretmenler haftada bir gün okula gidecek mi

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI