SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI YERİNE GETİRDİ

SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI YERİNE GETİRDİ


  • 07 Nisan 2021 ÇarÅŸamba
282 görüntülenme

Van Edremit ErtuÄŸrul Gazi Ortaokulu'nda baÅŸkanlık seçimi tatlı bir rekabete neden oldu. 5.sınıf öÄŸrencisi Bejan Gül, baÅŸkan seçilmesi halinde sınıf arkadaÅŸlarına at çiftliÄŸine götürme sözü verdi.

11 yaşındaki Bajan Gül vaadi sayesinde baÅŸkan seçilince harçlıklarını biriktirmeye baÅŸladı. Harçlıklarının yetmeyeceÄŸinin anlayınca Edremit Belediye BaÅŸkanı Ä°smail Say'a mektup yazarak yardım istedi. 

Mektubunda, "Bu yıl sınıf baÅŸkanlığı için arkadaÅŸlarımı at çiftliÄŸine götürme sözü verdim. Ancak harçlığım yetmedi. Masrafların yarısını benimle paylaşır mısınız?" ifadelerine yer veren Gül'ün talebine kayıtsız kalmayan Say, "Sözü tutman çok önemli. BiriktirdiÄŸin harçlıklar sende dursun. ArkadaÅŸlarınla birlikte müsait olduÄŸunuz bir gün bizim misafirimiz olun. Gözlerinden öpüyorum. Çocukların baÅŸkanı" ÅŸeklinde karşılık verdi.

MektuplaÅŸmanın ardından öÄŸrencileri okuldan alan belediye ekipleri, ilçedeki Olimpik Binicilik Merkezi'ne götürerek atlarla buluÅŸturdu.

Daha sonra, okulu ziyaretinde çocuklarla bir araya gelen Say, "sözünün eri" olması ve seçim vaadini yerine getirme gayreti için Bejan'ı tebrik etti.

 

1 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI