MEB DUYURDU! Yarın bütün okullarda uygulanacak

MEB DUYURDU! Yarın bütün okullarda uygulanacak


  • 05 Åžubat 2024 Pazartesi
389 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanlığı duyurdu. Yarın bütün okullarda uygulanacak. Milli EÄŸitim Bakanlığı (MEB), 6 Åžubat KahramanmaraÅŸ merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaÅŸlar için tüm okullarda yarın 1 dakikalık saygı duruÅŸunda bulunulacağını bildirdi.

 

Gönderilen yazıda, 6 Åžubat’ta KahramanmaraÅŸ merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaÅŸlar için tüm temel eÄŸitim ve ortaöÄŸretim kurumlarında yarın 1 dakikalık saygı duruÅŸunda bulunulacağı aktarıldı.

 

Milli EÄŸitim Bakanı Yusuf Tekin imzasıyla okullara gönderilen yazıda ÅŸu ifadelere yer verildi: “Gidenleri geri getiremesek de 50 binin üzerinde vatandaşımızı topraÄŸa verdiÄŸimiz asrın felaketinin izlerinin süratle silinmesi için MEB camiasının her ferdi tam bir irade, kararlılık ve zorlukların üstesinden gelme azmi ile çalışmaya devam edecek, gerek depremzede vatandaÅŸlarımızı gerekse deprem ÅŸehitlerimizi asla unutmayacaktır. Bu sebeple; 6 Åžubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaÅŸlarımızı anmak amacıyla bakanlığımız bünyesindeki tüm temel eÄŸitim ve ortaöÄŸretim kurumlarında 6 Åžubat 2024 tarihinde 1 dakikalık saygı duruÅŸunda bulunulacaktır.”

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI