Amasya Üniversitesi Personel Alım İlanı

Amasya Üniversitesi Personel Alım İlanı


  • 29 Mart 2022 Salı
587 görüntülenme

Amasya üniversitesi 47 sözleÅŸmeli personel alımı yapacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar” içerisinde yer alan Ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Lisans, Önlisans ve OrtaöÄŸretim mezunlarından yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 47 kadro için sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL ÅžARTLAR

1. 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
2. Erkek adaylar için askerliÄŸini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
3. 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
4. KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

5. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.
6. Lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı, ön lisans mezunları için 2020 KPSS P93 puanı, ortaöÄŸretim mezunları için 2020 KPSS P94 puanına sahip olmak.
7. Yurtdışında eÄŸitim görenlerin mezuniyet belgelerinin denkliÄŸini ilgili makamlarca onaylatmış olmak.
8. KPSS’ de yüksek puan almış olmak, ilanda yer alan sözleÅŸmeli pozisyona yerleÅŸtirmede tek başına hak kazandırmayacak olup pozisyon için belirtilen ÅŸartlara sahip olmayan adaylar deÄŸerlendirmeye alınmayacaktır.

9. Müracaat tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını bitirmemiÅŸ olmak.
10. Adaylarla hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup, sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri feshedilecektir.
11. Ä°dare, ihtiyaca binaen Ä°l ve Ä°lçelerdeki birimlerde kurum içi görevlendirme yapma hakkına sahiptir.
12. İlan edilen pozisyon sayısının iki katı kadar yedek aday belirlenecektir.

13. Asıl olarak atanmaya hak kazanan adayların başvuru yapmadığı, feragat ettiği veya şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine ilan edilen yedek adaylardan sırasıyla atama yapılacaktır.
14. Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden deÄŸerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.
15. GerçeÄŸe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal iÅŸlem baÅŸlatılacak olup atamaları yapılmış olsa bile atamaları iptal edilecektir. Bu kiÅŸilere kurumumuzca bir ücret ödenmiÅŸ ise bu ücret yasal faizi ile tazmin edilecektir.

16. Åžartlarda belirtilen belge ve sertifikalara ilanın Resmî Gazete ’de yayımlandığı tarihten önce sahip olmak.
17. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereÄŸince, sözleÅŸmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmeleri feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

18. Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aÅŸamasında iptal ve/veya deÄŸiÅŸiklik yapma hakkına sahiptir.
19. Adayların KPSS puanlarının eÅŸit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eÅŸit olması halinde doÄŸum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.
20. Atamalar, adaylar hakkında yaptırılacak olan Güvenlik SoruÅŸturması ve ArÅŸiv AraÅŸtırması neticesinin olumlu olması ÅŸartı ile yapılacaktır.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI