MEB 1651 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

MEB 1651 Sözleşmeli Personel Alım İlanı


  • 07 Mart 2022 Pazartesi
1640 görüntülenme

MEB 1651 SözleÅŸmeli Personel Alımı yapacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların ek 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi gereÄŸince Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 13.11.2021 tarihinde yapılan yerleÅŸtirme sonucu adayların tercihlerine yerleÅŸememeleri, yetersiz baÅŸvuru ve çeÅŸitli nedenlerle göreve baÅŸlayamayanlardan boÅŸ kalan 63 sözleÅŸmeli fizyoterapist pozisyonu ile 1.588 sözleÅŸmeli destek personeli pozisyonuna (aÅŸçı, aÅŸçı yardımcısı) personel alımı yapılacaktır.

Genel Åžartlar

• 2020 yılı KPSS lisans düzeyinde KPSSP3, ön lisans düzeyinde KPSSP93, ortaöÄŸretim düzeyinde KPSSP94 puan türlerinden puan almış olmak.
• 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen ÅŸartları taşımak.
• Devlet memurluÄŸundan çıkarılmayı gerektiren bir ceza almamış olmak.

• OlaÄŸanüstü hal kapsamında yürürlüÄŸe konulan kanun hükmünde kararnamelerle kamu görevine son verilmemiÅŸ olmak. • MesleÄŸin ifasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığını, tam teÅŸekküllü saÄŸlık kurumlarından alınacak saÄŸlık kurulu raporuyla belgelendirmek.
• Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.

Özel Åžartlar

a) SözleÅŸmeli Fizyoterapist Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi lisans programlarından mezun olanlardan sözleÅŸmeli fizyoterapist pozisyonlarına, 13.11.2021 tarihli yerleÅŸtirmede en son ataması yapılmış adaydan sonra Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan üstünlüÄŸü çerçevesinde sıradaki adayların atamaları yapılacaktır.

b) SözleÅŸmeli Destek Personeli (AÅŸçı ve aÅŸçı yardımcısı)

Lisans düzeyinde; Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Yiyecek Ä°çecek Ä°ÅŸletmeciliÄŸi/Yiyecek ve Ä°çecek Ä°ÅŸletmeciliÄŸi lisans programlarının birinden mezun olmak ya da herhangi bir lisans programından mezun olup Sertifika Tablosunda yer alan sertifika veya belgelerden birine sahip olduÄŸunu belgelendirmek.

Ön Lisans düzeyinde; AÅŸçılık, Gemi AÅŸçılığı, Hazır Yemek ve AÅŸçılık, Yemek PiÅŸirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Yiyecek Ä°çecek Ä°ÅŸletmeciliÄŸi/Yiyecek ve Ä°çecek Ä°ÅŸletmeciliÄŸi programlarının birinden mezun olmak ya da herhangi bir ön lisans programından mezun olup Sertifika Tablosunda yer alan sertifika veya belgelerden birine sahip olduÄŸunu belgelendirmek.

OrtaöÄŸretim düzeyinde; OrtaöÄŸretim kurumlarının aÅŸçılık veya mutfak bölümlerinden mezun olmak ya da herhangi bir ortaöÄŸretim programından mezun olup Sertifika Tablosunda yer alan sertifika veya belgelerden birine sahip olduÄŸunu belgelendirmek.

(Servis, pastacılık, bar, host ve hosteslik vb. bölüm mezunlarının baÅŸvuruları geçersiz sayılacak; hizmet sözleÅŸmesi yapılmış olsa dâhi iptal edilecektir.)

BaÅŸvuru Tarihi ve Åžekli

• BaÅŸvurular, 21.03.2022–01.04.2022 tarihleri arasında alınacaktır. BaÅŸvuruların, 01.04.2022 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir. • Adaylar, baÅŸvurularını e-Devlet – Millî EÄŸitim Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu Ä°ÅŸe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapabilecek; ÅŸahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan baÅŸvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI