Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Personel Alım İlanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Personel Alım İlanı


  • 14 Åžubat 2022 Pazartesi
468 görüntülenme

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Personel Alım Ä°lanı Yapacak. Üniversiteden yapılan açıklamada 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe giren SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar uyarınca KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yazılı sınav sonucu aÅŸağıda baÅŸvuru ÅŸartları belirtilen 1 (bir) adet sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

Genel ve Özel Åžartlar

BaÅŸvuracak adaylarda tercih edilen pozisyon için belirtilen özel ÅŸartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen aÅŸağıdaki genel ÅŸartlar aranır.
a) Türk vatandaşı olmak.
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak. (Kazanan adaylardan tam teÅŸekküllü Üniversite veya Devlet hastanelerinden alınacak saÄŸlık raporu ile bu durumu belgelemeleri istenecektir.)
ç) Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile Devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı deÄŸerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
d) 7315 sayılı Güvenlik SoruÅŸturması ve ArÅŸiv AraÅŸtırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arÅŸiv araÅŸtırması sonucu olumlu olmak.
e) Muhtelif tarihlerde çıkan Kanun Hükmünde Kararnameler uyarınca kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
f) 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiÅŸ olmak; lisans mezunlarında KPSSP3, ön lisans mezunlarında KPSSP93 puan türleri dikkate alınacaktır.

BaÅŸvuru BaÅŸlangıç Tarihi 11.02.2022
Son BaÅŸvuru Tarihi 28.02.2022 (Mesai Bitimi)
Ön DeÄŸerlendirme Sonuç Ä°lan Tarihi 15.03.2022

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI