Şubat Ayı Yardımcı Kaynak Paketi Yayımlandı

Şubat Ayı Yardımcı Kaynak Paketi Yayımlandı


  • 08 Åžubat 2022 Salı
449 görüntülenme

Åžubat Ayı Yardımcı Kaynak Paketi Yayımlandı. Yardımcı kaynak paketlerinde etkinlik kitapları, öÄŸretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileÅŸimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor.

Åžubat ayı LGS örnek soruları 

8. sınıfta öÄŸrenim gören öÄŸrencilerin 2022 yılında yapılacak olan LGS kapsamında "Sınavla ÖÄŸrenci Alacak OrtaöÄŸretim Kurumlarına Ä°liÅŸkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek saÄŸlamak amacıyla yayımlanan ÅŸubat ayı örnek soru kitapçığı da öÄŸrenci ve öÄŸretmenlerin kullanımına sunuldu. 

YKS'ye yönelik 1000 çalışma sorusu 

Yardımcı kaynak destek paketinde ortaöÄŸretim kademesindeki öÄŸrenciler için hazırlanan tekrar testlerinin 9.su da yer alıyor. Ä°kinci dönem ünite konuları ve kazanımlarını kapsayan 9. tekrar testlerinde 750 soru bulunuyor. 

12. sınıf öÄŸrencileri için YükseköÄŸretim Kurumları Sınavı'na yönelik hazırlanan kaynak setindeki 3 TYT, 3 AYT ve 1 YDT kitapçığında ise 1000 soru bulunuyor. Ayrıca 4.700 sorudan oluÅŸan çalışma ve etkinlik kitapları da ortaöÄŸretim öÄŸrencilerinin eriÅŸimine açıldı. 

Yardımcı Kaynaklara UlaÅŸmak Ä°çin Tıklayınız

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI