TÜM ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ

TÜM ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ


  • 20 Ocak 2022 PerÅŸembe
343 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanı Mahmut Özer, bu süreçte büyük fedakârlık gösteren tüm öÄŸretmenlere ve idari kadroya baÅŸarı belgesi gönderdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakan Özer ÅŸunları söyledi: "Yaklaşık bir buçuk yıllık uzaktan eÄŸitimden sonra tüm sınıf seviyelerinde haftada beÅŸ gün yüz yüze eÄŸitime geçebilmek, gerçekten kararlı adımlar ve kurallara titizlikle riayet edilmesini gerektiriyordu. ÖÄŸretmenlerimiz, öÄŸrencilerini; öÄŸrencilerimiz, okullarını ve arkadaÅŸlarını özlediler.

Büyük bir kavuÅŸma gerçekleÅŸti. GeliÅŸtirdiÄŸimiz sistem ile süreci tüm paydaÅŸlarımızla baÅŸarılı bir ÅŸekilde yönettik. Bu sürecin en büyük kahramanları, öÄŸretmenlerimiz oldu. Maskelerle ders anlattılar. Ayrıca öÄŸretmenlerimizin aşılanma oranları, ülkemizdeki ortalama oranların çok üzerinde seyrettiÄŸi gibi kıta Avrupa'sındaki çoÄŸu ülke öÄŸretmenlerinin aşılanma oranlarının da üzerine çıktı. Bu süreçte öÄŸretmenlerimiz, okullarda kuralların uygulanmasında da çok titiz davrandılar. Ayrıca idari personelimiz de sürece çok önemli katkıda bulundu.

Hep birlikte topluma salgın ortamında en güvenli ortamın okullar olduÄŸunu, okulların en son kapanacak yerler olduÄŸunu göstermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bakanlık olarak tüm öÄŸretmenlerimiz ve idari personelimize okullarımızın yüz yüze eÄŸitime devam etmesindeki kararlı duruÅŸları, sorumlulukları paylaÅŸmaları ve emekleri nedeniyle teÅŸekkür etmek için baÅŸarı belgesi düzenleyerek ilettik. Tüm çalışma arkadaÅŸlarımı kutluyorum."

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI