Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Personel Alım İlanı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Personel Alım İlanı


  • 13 Ocak 2022 PerÅŸembe
538 görüntülenme

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 116 SözleÅŸmeli  Personel Alımı Yapacak. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin Ankara ili ve ilçelerindeki birimlerinde istihdam edilmek üzere, “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar” ile “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu”nun 4. maddesinin B fıkrasına göre, 2020 KPSS ve 2018 - 2020 EKPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle aÅŸağıda belirtilen pozisyonlara toplam 116 (yüz on altı) adet sözleÅŸmeli personel alınacaktır. 

GENEL AÇIKLAMA ve ÅžARTLAR:

BaÅŸvuracak adayların aÅŸağıda belirtilen ÅŸartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen ÅŸartları taşıyor olmak. - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak. - Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

Tüm baÅŸvurular için 35 yaşından gün almamış olmak.

657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile ilgili engeli bulunmamak. (Göreve asaleten atanma aÅŸamasında atanmaya hak kazanan tüm adaylardan hastanelerden alınacak rapor istenecektir.)

BaÅŸvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre kamu kurumlarında istihdam edilenlerin, “Bu ÅŸekilde istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereÄŸince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atama iÅŸlemleri yapılmayacaktır.

KPSS sınavına girmiÅŸ olmak. BP13 kodlu Büro Personeli kadrosuna baÅŸvuracaklar için EKPSS sınavına girmiÅŸ olmak. (Lisans mezunlarında KPSS-P3, Ön lisans mezunlarında KPSS-P93, OrtaöÄŸretim mezunlarında KPSS-P94 ve EKPSS-P1 puanı esas alınacaktır. KiÅŸinin baÅŸvurduÄŸu pozisyon için aranan mezuniyet düzeyine göre KPSS puan türüne sahip olması gerekmektedir.)

Ä°lan edilen pozisyonların kadro sayısının 4 (dört) katı kadar YEDEK aday belirlenecektir. Asil kazananlardan süresi içerisinde baÅŸvurmayan olduÄŸu takdirde veya aranan ÅŸartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleÅŸtirme yapılacaktır.

Ä°landa bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır. - YerleÅŸtirme sonuçları www.aybu.edu.tr adresinden açıklanacaktır. Sonuçların açıklanması tebliÄŸ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAÅžVURU ÅžEKLÄ°, YERÄ° ve ZAMANI:

Müracaatlar, 13.01.2022 – 27.01.2022 (mesai bitimine kadar) tarihleri arasında https://ilan.aybu.edu.tr web adresinden sadece online baÅŸvuru ÅŸeklinde yapılacaktır. - Åžahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adaylar öncelikle https://ilan.aybu.edu.tr/ adresinde yer alan online baÅŸvuru bilgilerini doldurduktan sonra, ilgili sayfadan ulaşılabilecek “Ä°ÅŸ Talep BaÅŸvuru Formu” ve “Beyan Formu” nu bilgisayar ortamında doldurarak, çıktılarını alıp imzalandıktan sonra ilgili alana yükleyecektir.

Daha sonra ise, istenen diÄŸer belgeleri (mezuniyet belgesi, KPSS veya EKPSS sonuç belgesi ve baÅŸvurduÄŸu unvanın nitelik ÅŸartlarında isteniyorsa deneyim belgesi ve/veya sertifikalar) ilgili alanlara yükleyip en altta yer alan “BaÅŸvuru Yap” düÄŸmesine basarak online olarak baÅŸvurularını tamamlamış olacaklardır.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine baÅŸvuru yapabilecektir. Birden fazla baÅŸvuru yapıldığı takdirde her iki baÅŸvuru da geçersiz sayılacaktır.

BaÅŸvurulan kadro için istenilen ilgili KPSS veya EKPSS puanını doÄŸru olarak girmek adayın sorumluluÄŸunda olup yanlış girilen bilgilerden Üniversitemiz sorumlu deÄŸildir.

BaÅŸvuru ve iÅŸlemler sırasında gerçeÄŸe aykırı beyanda bulunduÄŸu sonradan tespit edilenler ile baÅŸvuru sonrası istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

Adayların https://ilan.aybu.edu.tr web adresine girdikleri bilgilerin ve yükledikleri belgelerin sorumluluÄŸu kendilerine aittir. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunan adaylar, yerleÅŸtirmeden doÄŸan tüm haklarını kaybedecek olup gerçeÄŸe aykırı bilgi/ belge teslim edenler hakkında yasal iÅŸlem baÅŸlatılacaktır.

Üniversitemiz gerekli durumlarda ilan metninde ve ilanın her aÅŸamasında iptal ve/veya deÄŸiÅŸiklik yapma hakkına sahiptir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI