Bakan Nebati'den döviz kuru açıklaması!

Bakan Nebati'den döviz kuru açıklaması!


  • 05 Ocak 2022 ÇarÅŸamba
423 görüntülenme

Bakan Nebati'den döviz kuru açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "MÜSÄ°AD GeniÅŸletilmiÅŸ BaÅŸkanlar Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bakan Nebati'nin açıklamalarından satır baÅŸları:

20 Aralık öncesinde oluÅŸturulmuÅŸ karamsar tablo ve Döviz üzerindeki köpük kısa sürede terse çevrildi. Toplumdaki her bireye kadar önemli kazanımların gerçekleÅŸtirildiÄŸi bir döneme geçiÅŸin moraliyle hareket ediyoruz. 2022 yılında çok güçlü bir ÅŸekilde hareket etme olanağını bize saÄŸlamış durumda. Lütfen iÅŸinize, gücünüze bakın. Her türlü imkandan faydalanın.

KUR KORUMALI TL MEVDUAT SÄ°STEMÄ°

Kur tartışılır olmaktan çıktı. Özellikle kur korumalı mevduat ürününü en çok benimseyen bir tedbir paketi silsilesindeki birinci sıraya oturtan sonuç almış olduk. Döviz Kurları dengeye kavuÅŸtu. Artık bir gündem maddemizi gündemden çıkarıyoruz. Kur korumalı TL mevduat hesabı her gün güncelleniyor. Vatandaşımız çok iyi bir destek veriyor. Kendisini koruyor, kazancını artırıyor ve dün itibarıyla son rakamları söyleyeyim 91.5 milyar liraya ulaÅŸan bir hacme geldi. Sadece bir enstrümandaki bir adımımız bile Türkiye'nin köpüklerle algı operasyonlarıyla nasıl karşı karşıya kaldığını göstermesi açısından önemli bir göstergedir. Bitti köpükler, algılar da bitti.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI