Sosyal medyada ‘mülakat’ isyanı! Siyasetçiler destek verdi

Sosyal medyada ‘mülakat’ isyanı! Siyasetçiler destek verdi


  • 29 Aralık 2021 ÇarÅŸamba
676 görüntülenme

Sosyal medyada ‘mülakat’ isyanı! Siyasetçiler destek verdi. CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, KPSS’den 92 üzeri puan almasına raÄŸmen mülakatta 58 puanla atanamayan bir kiÅŸinin paylaşımını alıntılayarak açıklamalarda bulundu.

KılıçdaroÄŸlu, "Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiÅŸ gençlerle görüÅŸmeye devam ediyorum. Gece uzun... Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceÄŸim. Atacağım adımlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendireceÄŸim." ifadelerini kullandı.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, Twitter hesabında KPSS'de alanında birinci olup sözlü mülakatta elendiÄŸini belirten Sultan Fidan isimli öÄŸretmen adayına destek verdi.

Ä°mamoÄŸlu, "Sevgili Sultan, senin başına gelenler binlerce gencimizin başına geliyor ve bu beni çok üzüyor. Uzmanlık alanınınla ilgili Ä°BB’de iÅŸe alım olursa mutlaka baÅŸvuruda bulun."

Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce, Twitter hesabında KPSS'de yüksek puan alıp sözlü mülakatta elenen öÄŸretmenlere destek verdi.

Ä°nce,"KPSS’den 91.5 alıyor, mülakatta 51 verip eliyorsunuz! Hangi cemaate, torpilliye, eÅŸe dosta yediriyorsunuz gençlerin hakkını? Hayallerini, umutlarını, emeklerini çaldığınız bu gençler bizim evlatlarımız, bu milletin evlatları! Bu devran dönecek! Bu millet geleceÄŸini geri alacak!"

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI