Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Personel Alım İlanı

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Personel Alım İlanı


  • 27 Aralık 2021 Pazartesi
435 görüntülenme

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi SözleÅŸmeli Personel Alımı Yapacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamada 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına ve 06/06/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslarda DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2 nci maddesinin (b) fıkrası uyarınca (Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle ilgili kurum ve kuruluÅŸlar tarafından yapılacak yerleÅŸtirme) istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS (B) grubu puanı esas alınmak suretiyle, toplam 45 (kırk beÅŸ) adet sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

Genel Åžartlar:

1. Türk vatandaşı olmak.
2. 01.01.2022 tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1987 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvurabileceklerdir.)
3. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu baÅŸvuracaklar için herhangi bir saÄŸlık kuruluÅŸundan boy ve kiloyu gösterir belge ile belgelemek (Erkek aday için; çıplak ayak ile ölçülen boyunun 167 cm den kısa olmaması. Kilo alt sınırı 58 kg az, 78 kg çok olmamak. Kadın aday için; çıplak ayak ile ölçülen boyunun 162 cm den kısa olmaması. Kilo alt sınırı 54 kg az, 73 kg çok olmamak )
4. Erkek adaylar için askerliÄŸini yapmış olmak.
5. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesinin 7.fıkrası uyarınca “53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla saÄŸlık açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak” ÅŸartını gösterir tam teÅŸekküllü bir saÄŸlık kuruluÅŸundan aldığı saÄŸlık raporu.
6. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
7. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaÅŸlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
8. Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar (…)(1) zimmet, irtikâp, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı deÄŸerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuÅŸ suçlarından mahkûm olmamak.
9. Kamu kurum ve kuruluÅŸlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiÅŸ olmak.
10.Yönetici tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) ÅŸartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.
11. Adaylarla hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup, sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.
12. 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a/2 bendi uyarınca, 4-B madde kapsamında istihdam edilenler için “…hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” yönünde 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine eklenen amir hüküm gereÄŸi, ilgili durumu karşılayanlar 1 (bir) yıl süre geçmeden baÅŸvuruda bulunamayacaktır.

BaÅŸvuru Åžekli ve Tarihi:

1. Her aday ilan edilen kadrolardan, listede yer alan sadece bir meslek koluna baÅŸvuru yapabilecektir.
2. Ä°lanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://basvuru.asbu.edu.tr adresinden online (çevrimiçi) olarak adaylar tarafından baÅŸvuruların tamamlanması gerekmektedir. GerçeÄŸe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre iÅŸlem yapılacaktır.
3. Posta ile ya da ÅŸahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. BaÅŸvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatları iÅŸleme alınmayacaktır.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI