Kütahya Üniversitesi Personel Alım İlanı

Kütahya Üniversitesi Personel Alım İlanı


  • 27 Aralık 2021 Pazartesi
464 görüntülenme

Kütahya Üniversitesi 41 sözleÅŸmeli personel alımı yapacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamada SözleÅŸmeli personel çalıştırılmasına iliÅŸkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan "SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar"da yer alan Ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereÄŸince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize baÄŸlı birimlerde istihdam edilmek üzere, aÅŸağıda belirtilen pozisyonlara giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere toplam 41 sözleÅŸmeli personel (4/B) alınacaktır.

GENEL VE ÖZEL ÅžARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaÅŸ ÅŸartlarını taşımak,
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
4- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı deÄŸerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
5- Askerlik durumu itibariyle;

a)Askerlikle ilgisi bulunmamak,
b)Askerlik çağına gelmemiÅŸ bulunmak,
c)Askerlik çağına gelmiÅŸ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiÅŸ veya yedek sınıfa geçirilmiÅŸ olmak,

6- 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak.
7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereÄŸince, sözleÅŸmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmeleri feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
8- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.
9- Yapılacak görev gereÄŸi mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar içingeçerli)
10- Ä°ÅŸ tecrübeleri ilan ÅŸartlarında belirtilen mezuniyetler sonrası olmalı.
11- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapamayacaktır.
12- Adaylarla hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup, sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.
13- BaÅŸvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel ÅŸartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel ÅŸartlar aranır.
14- Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanı esas alınacaktır. Önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır. OrtaöÄŸretim mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.
15- BaÅŸvurularda "Kamu Görevlerine Ä°lk Defa Atanacaklar Ä°çin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik Hükümleri uygulanır.
16- KPSS' de yüksek puan almış olmak sözleÅŸmeli personel pozisyona yerleÅŸtirmede tek başına hak kazandırmaz. Ä°lanımızda belirtilen genel ve özel ÅŸartlara sahip olmayan adaylar deÄŸerlendirmeye alınmayacaktır,
17- Adayların puanlarının eÅŸit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eÅŸit olması halinde doÄŸum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır. 18- ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar baÅŸvuruda bulunamazlar.

II- BAÅžVURU YERÄ° VE ÅžEKLÄ°:
BaÅŸvuru Yeri/Adresi: Kütahya SaÄŸlık Bilimleri Üniversitesi RektörlüÄŸü Personel Daire BaÅŸkanlığı TavÅŸanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi YerleÅŸkesi Kütahya /Merkez.

BaÅŸvuru Tarihleri :
Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeÅŸ) gündür. Adaylar, baÅŸvurularını Üniversitemiz Personel Daire BaÅŸkanlığına Üniversitemiz web sayfasında yer alan baÅŸvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ÅŸahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Posta/kargo yoluyla yapılacak baÅŸvurularda yaÅŸanabilecek gecikmelerde ve eksikliklerde Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI