Jandarma Genel Komutanlığı 550 Askeri Personel Alım İlanı

Jandarma Genel Komutanlığı 550 Askeri Personel Alım İlanı


  • 25 Aralık 2021 Cumartesi
596 görüntülenme

Jandarma Genel Komutanlığı 550 Askeri Personel AlımI Yapacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaÅŸkanlığında eÄŸitim-öÄŸretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf/sözleÅŸmeli (erkek/kadın) subay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleÅŸmeli (erkek/kadın) subay ihtiyacına yönelik baÅŸvurular 24 Aralık 2021 – 09 Ocak 2022 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır

1. BAÅžVURU ÅžARTLARI:

a. BaÅŸvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaÅŸkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. Ä°nternet ortamı dışında posta yoluyla veya ÅŸahsen yapılan baÅŸvurular dikkate alınmayacaktır.
b. Adayların “BaÅŸvuru Kılavuzunun” tamamını okuduktan sonra baÅŸvurusunu yapması gerekmektedir.
c. BaÅŸvurular, 24 Aralık 2021 günü baÅŸlayıp, 09 Ocak 2022 günü saat 23:59’da sona erecektir.

2. ADAYLARDA ARANACAK NÄ°TELÄ°KLER:

a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
b. BaÅŸvuru Kılavuzlarında belirtilen en az dört yıllık lisans programlardan mezun olmak, bunlara denkliÄŸi YükseköÄŸretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköÄŸretim kurumlarından mezun olmak veya geçici kayıt tarihine kadar (Geçici kayıt tarihi bilahare duyurulacaktır. Duyurulacak tarihe kadar mezun olabileceklerin geçici mezuniyet belgeleri kabul edilecektir.) mezun olabilecek durumda olmak.
c. Jandarma Genel Komutanlığı için kılavuzda belirtilen lisans bölümlerinden mezun olmuÅŸ veya geçici kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiÅŸ nüfus kaydına göre 01 Ocak 2021 tarihi itibariyle yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiÅŸ (01 Ocak 1994 ve sonrası doÄŸumlular baÅŸvuru yapabileceklerdir), lisansüstü öÄŸrenimi tamamlamış olanlar için düzeltilmemiÅŸ nüfus kaydına göre otuz iki (32) yaşını bitirmemiÅŸ olmak (01 Ocak 1989 ve sonrası doÄŸumlular baÅŸvuru yapabileceklerdir),
ç. Sahil Güvenlik Komutanlığı için belirtilen lisans bölümlerinden mezun olmuÅŸ veya geçici kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiÅŸ nüfus kaydına göre 01 Ocak 2021 tarihi itibariyle yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiÅŸ olmak (01 Ocak 1994 ve sonrası doÄŸumlular baÅŸvuru yapabileceklerdir),
d. Güvenlik soruÅŸturması ve arÅŸiv araÅŸtırması olumlu olmak,
e. Hamile olmamak,
f. Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaÅŸ veya sözleÅŸmeli erbaÅŸ/er olarak görevli iken ayrılmamış veya çıkarılmamış olmak,
g. www.jandarma.gov.tr, https://kamuilan.sbb.gov.tr, www.sg.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adreslerinde yayımlanan “2022 Yılı J.Gn.K.lığı Muvazzaf/SözleÅŸmeli Subay BaÅŸvuru Kılavuzu” ve “2022 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı SözleÅŸmeli Subay BaÅŸvuru Kılavuzu’nda belirtilmiÅŸ olan baÅŸvuru ÅŸartlarını taşımak.

3. BAÅžVURU YERÄ°, ZAMANI VE ÅžEKLÄ°:

a. BaÅŸvurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinden gerçekleÅŸtirilecek, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaÅŸkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla e-devlet ÅŸifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile 24 Aralık 2021 – 09 Ocak 2022 tarihleri arasında giriÅŸ yapılacaktır.
b. BaÅŸvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesinin ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav ücreti yatırma duyurusu, sınav merkezi, sınav tarihi ve diÄŸer tüm duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinden ilan edilecektir.
c. BaÅŸvuru kılavuzları okunmadan baÅŸvuru yapılmamalıdır. BaÅŸvuru esnasında yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan, ilanların takip edilmemesinden doÄŸacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI