Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 Sözleşmeli Personel Alım İlanı


  • 16 Aralık 2021 PerÅŸembe
565 görüntülenme

Tapu ve Kadastro Genel MüdürlüÄŸü 407 SözleÅŸmeli Personel Alımı Yapacak. Tapu ve Kadastro Genel MüdürlüÄŸü merkez ve taÅŸra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla, ekli listede yerleÅŸtirileceÄŸi bölgesi, ili ve birimi belirtilen 5 (beÅŸ) adet SözleÅŸmeli Büro Personeli, 302 (üçyüziki) adet SözleÅŸmeli Tekniker ve 100 (yüz) adet SözleÅŸmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere, SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların Ek 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL ÅžARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.
2) BaÅŸvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluÅŸlarında sözleÅŸmeli olarak çalışmıyor olmak.
3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu ÅŸekilde istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde CumhurbaÅŸkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.

ÖZEL ÅžARTLAR

1) SözleÅŸmeli Büro Personeli ve SözleÅŸmeli Tekniker unvanları için;
a) 2020 yılı KPSS (B) grubu P93 puan türünden 70 (YetmiÅŸ) ve üzeri puan almış olmak.
b) AÅŸağıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmak.
c) Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara baÅŸvuru yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının baÅŸvuruları geçersiz sayılacaktır.

2) SözleÅŸmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için;
a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiÅŸ olsa bile;

1) Kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak.

2) Affa uÄŸramış olsa bile Devletin güvenliÄŸine, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuÅŸturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı deÄŸerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuÅŸ suçlarından mahkûm olmamak.

3) Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuÅŸturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruÅŸturma veya kovuÅŸturma bulunmamak.

b) Lisans mezunları için; 2020 ve 2021 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P3), ön lisans mezunları için; 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P93), ortaöÄŸretim mezunları için ise; 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P94) puan türünden geçerli bir KPSS puanı almış olmak.

c) En az lise veya dengi okul mezunu olmak.

ç) Son baÅŸvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

d) Ä°landa belirtilen son baÅŸvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuÅŸ ve 31 yaşından gün almamış olmak.

e) Gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,

f) Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak.

g) Boy uzunluÄŸunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak, (ÖrneÄŸin;180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+13=93’ten fazla, 80-17=63’ten az olmaması gerekmektedir.) h) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak. Atanmaya hak kazanan adaylar tarafından,

e, f, g, h maddelerinde belirtilen hususlar tam teÅŸekküllü saÄŸlık kurumlarından alınacak saÄŸlık kurulu raporuyla belgelendirilecektir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI