Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 203 Personel Alım İlanı

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 203 Personel Alım İlanı


  • 15 Aralık 2021 ÇarÅŸamba
605 görüntülenme

Milli Saraylar Ä°daresi BaÅŸkanlığı 203SözleÅŸmeli Personel Alım Ä°lanı Yapacak. Milli Saraylar Ä°daresi BaÅŸkanlığında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesine göre, aÅŸağıdaki tabloda baÅŸvuru özel ÅŸartları belirtilen 203 boÅŸ pozisyona sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

Genel Åžartlar:

1. BaÅŸvuru özel ÅŸartlarına sahip olmak,

2. 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlara sahip olmak.

3. 18 yaşını tamamlamış olmak.

4. Güvenlik soruÅŸturması ve arÅŸiv araÅŸtırması sonucu olumlu olmak.

5. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaÅŸlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.

6. Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiÅŸ olmak.

7. Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiÅŸ bulunmak veya askerlik çağına gelmiÅŸ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiÅŸ veya yedek sınıfa geçirilmiÅŸ olmak.

8. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

9. Adaylar, BaÅŸkanlık tarafından ilan edilen sözleÅŸmeli personel ve iÅŸçi pozisyonlarından yalnızca birine müracaatta bulunabilecektir.

10. 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleÅŸmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken, SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların Ek 1 inci maddesinde belirtilen istisnalar hariç olmak üzere hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmesinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içinde sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluÅŸlarının sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

11. ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP(3), ön lisans mezunları için KPSSP(93), ve ortaöÄŸretim mezunları için KPSS (94) puan türünden 60(altmış) ve üzerinden KPSS puanı almış olmak.

12. Tekniker (El Dekoru), Tekniker (Seramik Model Kalıp), DiÄŸer Teknik Hizmet Personeli (El Dekoru) ve Destek Personeli (Åžoför) pozisyonları için KPSS puan ÅŸartı aranmaz.

BAÅžVURU SÜRESÄ°, YERÄ° VE ÅžEKLÄ°

1. BaÅŸvurular 15 Aralık 2021 tarihinde saat:9.30’da baÅŸlayıp, 24 Aralık 2021 tarihinde saat:23.59’da sona erecektir.

2. BaÅŸvurular, e-Devlet üzerinden Milli Saraylar Ä°daresi BaÅŸkanlığı Kariyer Kapısı Kamu Ä°ÅŸe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesinden e- Devlet ÅŸifresi ile elektronik ortamda yapılacaktır.

3. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesi üzerinden baÅŸvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacak olup, ÅŸahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan baÅŸvurularda kabul edilmeyecektir.

4. GiriÅŸ sınavına baÅŸvuracak adayların mezuniyet bilgileri e-Devlet üzerinden otomatik olarak gelmektedir. Bilgilerinde, hata/eksiklik olan veya mezuniyet bilgileri otomatik olarak gelmeyen adaylar baÅŸvuru güncel bilgilerini manuel olarak giriÅŸ yapıp, onaylı diploma örneÄŸi veya mezuniyet belgelerini pdf formatında E-Devlet üzerinden yükleyeceklerdir.

5. Yurt içindeki veya yurt dışındaki öÄŸretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öÄŸrenim durumuna iliÅŸkin denkliÄŸi olan adayların, diploma veya mezuniyet belgesi yerine denklik gösterir belgelerini pdf ya da jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

6. Erkek adayların askerlik bilgileri e-Devlet üzerinde Millî Savunma Bakanlığından otomatik olarak gelmektedir. 5/8

7. Kamu kurum ve kuruluÅŸlarında 4/B sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleÅŸmesi feshedilen ya da sözleÅŸmesini tek taraflı fesheden adayların, bir yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgeleyebilmeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış onaylı hizmet belgesini pdf formatında baÅŸvuru sırasında e-Devlet üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.

8. Kariyer Kapısı-Kamu Ä°ÅŸe Alım Platformu üzerinde “Ä°ÅŸleminiz baÅŸarıyla gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir…”ibaresi görülmeyen hiçbir baÅŸvuru deÄŸerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu nedenle adaylar, baÅŸvuru iÅŸlemlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmelidirler.

9. BaÅŸvuru iÅŸleminin hatasız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından, istenilen belgelerin baÅŸvuru aÅŸamasında sisteme yüklenmesinden, baÅŸvuruda bulunan adaylar sorumludur. Bu hususlara riayet etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

10. Adaylar; deneyime iliÅŸkin istenilen belgelerini de pdf formatında e-Devlet üzerinden yükleyeceklerdir.

11. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna baÅŸvuran adayların Silahlı Güvenlik Kimlik Kartı veya Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına veya bu belgeler için ilgili kurumlara baÅŸvuruda bulunduÄŸunda iliÅŸkin resmi belgelerini baÅŸvuru esnasında e-Devlet üzerinden yüklemeleri gerekmektedir. BaÅŸvuru esnasında Silahlı Güvenlik Kimlik Kartı olmayan adaylardan sözlü sınav sonucunda atanmaya hak kazananlara iliÅŸkin nihai liste ilan edildikten itibaren evrak ibraz süresi içerisinde Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartını ibraz edemeyenlerin atama iÅŸlemleri gerçekleÅŸtirilmeyecek, ataması yapılanların atamaları iptal edilecektir.

12. Çözümleyici pozisyonuna baÅŸvuran adayların, C-SHARP (ASP.NET, MVC), MS-SQL, JAVA programlama dillerinden en az iki tanesini bildiÄŸini iliÅŸkin belgelerini baÅŸvuru esnasında e-Devlet üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.

13. BaÅŸvurularını baÅŸarı ile gerçekleÅŸtiren adaylar baÅŸvuru sürecini tamamladıktan sonra “BaÅŸvuru Bilgileri” çıktısını alabileceklerdir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI