Bitlis Eren Üniversitesi 40 Personel Alım İlanı

Bitlis Eren Üniversitesi 40 Personel Alım İlanı


  • 13 Aralık 2021 Pazartesi
582 görüntülenme

Bitlis Eren Üniversitesi 40 SözleÅŸmeli Personel Alımı Yapacak. Üniversiteden yapılan açıklamada, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar”da yer alan Ek 2 nci maddenin b) fıkrası gereÄŸince “yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, Lisans/Ön Lisans/OrtaöÄŸretim 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle” aÅŸağıda belirtilen pozisyonlara sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

Genel Åžartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

657 sayılı Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler baÅŸvuruda bulunamaz.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereÄŸince sözleÅŸmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleÅŸmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

 KPSS B grubu sınavlarından; Lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS P93, OrtaöÄŸretim mezunları için 2020 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların ek 6. maddesi gereÄŸince “Ä°ÅŸe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, iÅŸe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleÅŸmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik SoruÅŸturması ve ArÅŸiv AraÅŸtırması Kanunu” gereÄŸince sözleÅŸme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arÅŸiv araÅŸtırması yapılacak olup arÅŸiv araÅŸtırması sonucuna göre sözleÅŸme imzalanacaktır.

Özel Åžartlar:

1- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan ÅŸartları taşıyor olmak ve belgelendirmek (Asil listeye giren adayların atama için bu belgeleri ibraz edecekleri zaman belgelerin geçerlilik sürelerinin dolmamış olması gerekir).

2- Koruma ve Güvenlik Görevlisi 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan ÅŸartları taşımak.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması. 5- Adaylarla hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup, sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

BAÅžVURU ÅžEKLÄ°, YERÄ° VE ZAMANI:

BaÅŸvuru Tarihi : 13.12.2021 Son BaÅŸvuru Tarihi : 27.12.2021

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI