BAKAN ÖZER'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAKAN ÖZER'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI


  • 23 Kasım 2021 Salı
940 görüntülenme

Millî EÄŸitim Bakanı Mahmut Özer, 24 Kasım ÖÄŸretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

DeÄŸerli ÖÄŸretmenlerim, 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e BaÅŸöÄŸretmenlik unvanının verildiÄŸi bu anlamlı günün yıl dönümünde, ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışında vazifelerini layıkıyla icra eden tüm öÄŸretmenlerimizin ÖÄŸretmenler Günü'nü kutluyorum.

Bilgisini Ä°nsanlığıyla YoÄŸurmuÅŸ Fedakâr ve Ä°dealist Yol ArkadaÅŸlarım,

Uzaktan eÄŸitim sürecinde ve yüz yüze eÄŸitime geçtiÄŸimiz bu dönemde canla baÅŸla öÄŸrencileriniz için çaba sarf ettiÄŸinize yakından ÅŸahit olmak, sizinle bu yolculukta yan yana yürümek benim için bir gurur vesilesi oldu. Sizlerin azmi, gayreti ve takdire ÅŸayan kararlığıyla ülkemiz, eÄŸitimde zor zamanları geride bıraktı.

Millî EÄŸitim Bakanlığı, gücünü milletimizin genç dimaÄŸlarına ışık tutan siz deÄŸerli öÄŸretmenlerimizden almaktadır. Hiçbir model ya da sistem, öÄŸretmenlerimizin evlatlarımıza kattıklarından daha üstün olamaz. Bu nedenle öÄŸretmenlerimizin geliÅŸimi, ülke geleceÄŸinin teminatıdır. 

Bu duygu ve düÅŸüncelerle BaÅŸöÄŸretmen'imiz Atatürk'ü ve görevleri başında ÅŸehit düÅŸen öÄŸretmenlerimizi saygıyla yâd ediyorum. Emekli öÄŸretmenlerimize saÄŸlık, görevi başındaki öÄŸretmenlerimize baÅŸarılar diliyorum.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI