ÅžEYH EDEBALÄ° ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIMI

ÅžEYH EDEBALÄ° ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIMI


  • 31 Ekim 2021 Pazar
333 görüntülenme

Bilecik Åžeyh Edebali Üniversitesi 49 personel alımı yapacak. Bilecik Åžeyh Edebali Üniversitesi birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar”da yer alan Ek 2 nci maddenin (b) fıkrası gereÄŸince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle” aÅŸağıda belirtilen pozisyonlara sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

BAÅžVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÅžARTLAR:

1. Türk Vatandaşı olmak,
2. Belirtilen özel ÅŸartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen ÅŸartları taşımak,
3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
4. Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı deÄŸerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
5. Askerlik durumu itibarıyla;
a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
b) Askerlik çağına gelmemiÅŸ bulunmak,
c) Askerlik çağına gelmiÅŸ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiÅŸ veya yedek sınıfa geçirilmiÅŸ olmak,
6. 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
7. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak,
8. Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS P3 puanı, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS P93 puanı, OrtaöÄŸretim mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.
9. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.
10. Ä°ÅŸ tecrübeleri ilan ÅŸartlarında belirtilen mezuniyetlerden sonra ve ilanın ilk baÅŸvuru tarihinden önce adayda bulunması gerekmektedir.
11. BaÅŸvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin "Bu ÅŸekilde istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması. 
12. Atanmaya hak kazanan adaylarla hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup, sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.
13. SözleÅŸme yapmaya hak kazanan adaylar sözleÅŸmede belirtilen görev yerinde ikamet etmek zorundadır.
14. Adaylar, ilan edilen pozisyonlardan sadece birine baÅŸvurabilirler.
15. ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar baÅŸvuruda bulunamaz.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI