CAN BONOMO TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ TEPKİ İLE GÜNDEMDE

CAN BONOMO TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ TEPKİ İLE GÜNDEMDE


  • 18 Mayıs 2021 Salı
361 görüntülenme

Can Bonomo geçtiÄŸimiz günlerde sürekli kullandığı aksesuarı olan ÅŸapkasını sosyal medya üzerinden satışa çıkardığını açıklamıştı. Åžapkasını, SMA hastası bir bebek için yardım amaçlı satışa sunduÄŸunu açıklayan Bonomo, paylaşımına gelen yoruma epey sinirlendi.

Bonomo'dan sert tepki

Can Bonomo, geçtiÄŸimiz gün sosyal medya hesabından bir fotoÄŸrafını paylaÅŸarak sık sık kullandığı uÄŸurlu ÅŸapkasını açık arttırma ile satacağını duyurmuÅŸtu. Demet Evgar’ın canlı yayınında yaptığı bu satışın amacı ise SMA’lı Miran bebek içindi. Bonomo'ya bir takipçisinden “KeÅŸke Yahudilerin yaptığına bi tepki verseydiniz” ÅŸeklinde yoruma tepkisiz kalmadı.

“Ben Ä°srail asılı deÄŸilim Ä°spanyol kökenli bir Türk’üm” ÅŸeklinde sözlerine baÅŸlayan Bonomo,ırkçılık yapılmadığı sürece bunlar aklıma dahi gelmiyor ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Bonomo, “Bu dünyanın problemi sizlersiniz. Ä°ÅŸin bktan kısmı vicdanınız o kadar zayıf ki bu size yeterli geliyor. Bir azınlığı köÅŸeye sıkıştırmakta, ona zorbalı etmekte beis görmüyorsunuz” dedi.

bonomoo

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI