TBMM BAÅžKANI: 17'SÄ°NDEN SONRA RAHATLAMA OLACAK

TBMM BAÅžKANI: 17'SÄ°NDEN SONRA RAHATLAMA OLACAK


  • 14 Mayıs 2021 Cuma
401 görüntülenme

TBMM BaÅŸkanı Mustafa Åžentop, bayramın ilk gününde memleketi TekirdaÄŸ'da bayramlaÅŸma törenlerine katıldı. TekirdaÄŸ Polisevi’nde emniyet mensupları, Ä°l Jandarma Komutanlığı’nda jandarma personeliyle bayramlaÅŸan Åžentop, Dr. Ä°smail Fehmi CumalioÄŸlu Åžehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Åžentop ÅŸunları söyledi:

"Sabah tekrar ifade etmiÅŸtim burada bir daha söyleyeceÄŸim. SaÄŸlık çalışanlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Bir seneyi aÅŸkın bir zamandır geceli gündüzlü, kendi hayatlarından, yakınlarından sevdiklerinden fedakarlık yaparak büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Allah iÅŸlerini kolay eÄŸlesin. Ä°nÅŸallah kovid sürecini de kısa zamanda atlatacağız. Bu kapanma döneminin olumlu sonuçları var. TekirdaÄŸ’daki sayıları da gördük. Türkiye genelinde de öyle. Bunun faydalı olacağını düÅŸünüyoruz. Ä°nÅŸallah 17’sinden sonra belli bir program dahilinde bir rahatlama olacaktır. Bayram münasebeti ile buradayız. Burası benim memleketim, uzun bir zamandır gelmemiÅŸtim, aslında gelmeyi arzu ettik, planladık çoÄŸu zaman fakat bu, kısıtlamalar, kapanma dönemi sebebi ile bir görüntü vermenin çok doÄŸru olmayacağını düÅŸündüm. BaÅŸta bizlerin de bu kısıtlama ile ilgili tedbirlere riayetinde bir fayda var diye düÅŸündüÄŸüm için. Bugün de aslında çok sınırlı sayıda arkadaÅŸla ve maske mesafe kurallarına riayet ederek güvenlik güçlerimizle, polis ve jandarmamızla ve ÅŸehir hastanemizi açılıştan sonra ziyaret edememiÅŸtim. Son durumu buradaki iÅŸleyiÅŸi durumu bir görmeyi arzu ettim. Bu bakımdan geldim. TekirdaÄŸlı hemÅŸerilerimizin bayramını bir kere daha tebrik ediyorum."

Tam kapanma döneminin önemli etkileri olduÄŸunu söyleyen Åžentop, "Bunu TekirdaÄŸ’da da görüyoruz. Türkiye genelinde de görüyoruz. Aşılama süreci de sürüyor, inÅŸallah daha da hızlanacak. Bizim ümidimiz arzumuz, önümüzdeki bayramı inÅŸallah daha rahat ÅŸartlar içerisinde, daha rahat ÅŸartlar altında geçireceÄŸimize dair ümidimiz böyle, duamız böyle. Tabii biraz daha alınan tedbirlere özellikle tavsiyelere daha sıkı riayet edersek daha hızlı sonuçlar alabiliriz. Ümidimiz böyle. Ä°nÅŸallah en kısa süre içerisinde Kurban Bayramında biraz daha bir rahatlama ile karşılaşırız diyoruz" dedi.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI