BAKAN KOCA: KADEMELİ NORMALLEŞECEĞİZ

BAKAN KOCA: KADEMELİ NORMALLEŞECEĞİZ


  • 13 Mayıs 2021 PerÅŸembe
754 görüntülenme

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Sevdiklerimizle candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceÄŸimiz üçüncü bayram. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiÄŸimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz. Doyasıya kucaklaÅŸacağımız bayramların hasretiyle Bayramınızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın açıklaması:

Aziz vatandaÅŸlarımız, manevi atmosferi ile bizi saran Ramazan ayının sonuna geldik. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiÄŸimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz.

Bayram, hesapsız ve tertemiz bir beklentinin vuslat anındaki huzurlu makamıdır. Bayramı bayram yapan kardeÅŸlik hukukunun, birlik ve beraberliÄŸin en yüksek seviyede yaÅŸanmasıdır. Bunun için bekleriz bayramları.

Salgın hastalık gölgesindeki 3. bayramımızı yapacağız. Sevdiklerimizle daha candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceÄŸimiz 3. bayram.

Ä°nsana kalbiyle bakabilmeyi bilen SaÄŸlık çalışanlarımız hep görev başındaydı. Bayramda da nöbette olan saÄŸlık çalışanlarımız, güvenlik görevlilerimiz olacak. Ailelerinden ayrı kalacaklar yine. Öncelikle onların bayramını tebrik etmek istiyorum.

Doyasıya kucaklaşacağımız bayramların hasretiyle hepimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI