TÃœBÄ°TAK PERSONEL ALIMI

TÃœBÄ°TAK PERSONEL ALIMI


  • 13 Mayıs 2021 PerÅŸembe
480 görüntülenme

TÜBÄ°TAK 70 proje personeli alacak. TÜBÄ°TAK BiliÅŸim Ve Bilgi GüvenliÄŸi Ä°leri Teknolojiler AraÅŸtırma Merkezi (BÄ°LGEM) bünyesinde görev yapmak üzere proje personeli alınacaktır. Son baÅŸvuru tarihi 17 Mayıs

SON BAÅžVURU TARÄ°HÄ°: 17.05.2021

BAÅžVURU SÜRECÄ°

a) Ä°lana baÅŸvuruda bulunmak için "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden Ä°ÅŸ BaÅŸvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (BaÅŸvuru için özgeçmiÅŸ oluÅŸtururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi zorunludur). Ä°ÅŸ BaÅŸvuru Sistemi yoluyla yapılan baÅŸvurular haricinde baÅŸvuru kabul edilmeyecektir.

b) BaÅŸvuruların en geç 17/05/2021 tarihi saat 17:00’a kadar yapılması gerekmektedir.

c) BaÅŸvurular, ilan referans kodu üzerinden deÄŸerlendirilecektir. Adaylar, iÅŸ baÅŸvuru sisteminden ilan referans kodunu seçerek baÅŸvuruda bulunabileceklerdir. Referans kodu seçilmeden yapılan baÅŸvurular deÄŸerlendirmeye alınmayacaktır. Bir aday en fazla 1 (bir) pozisyona baÅŸvuru yapabilecektir.

d) Her bir referans kodu için; “Adaylarda Aranacak Genel KoÅŸullar” bölümünün (e) maddesine göre en yüksek puandan baÅŸlayarak oluÅŸturulacak sıralamada alınacak personel sayısının 10 katı kadar aday mülakata çaÄŸrılacaktır. Alanında doktora mezunu adaylardan ise “Adaylarda Aranacak Genel KoÅŸullar” bölümünün (f) maddesine göre en yüksek puandan baÅŸlayarak ayrıca oluÅŸturulacak sıralamada alınacak personel sayısının 10 katı kadar aday da mülakata çaÄŸrılacaktır. Son sıradaki adaylarla aynı puanı alan baÅŸka adaylar olması durumunda bu adaylar da mülakata çaÄŸrılacaktır.

e) Her bir referans kodu için lisans öÄŸrenimini yurt dışında tamamlayan adaylar için “Adaylarda Aranacak Genel KoÅŸullar” bölümünün (e) maddesi, doktora öÄŸrenimini yurt dışında tamamlayan adaylar için ise “Adaylarda Aranacak Genel KoÅŸullar” bölümünün (f) maddesi koÅŸul olarak aranmayacak olup, bu adaylar ayrıca deÄŸerlendirmeye alınacaklardır.

f) Adaylar baÅŸvuruları esnasında iÅŸ baÅŸvuru sistemine girmiÅŸ oldukları beyana göre deÄŸerlendirilecek olup, girilen bilgilerin hatalı olması veya aÅŸağıda belirtilen belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda baÅŸvuru geçersiz sayılacaktır.

- Üniversiteye GiriÅŸ Sınavı Sonuç Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı).  

- Üniversiteye GiriÅŸ Sınavı YerleÅŸtirme Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı).

- Lisans Diploma/Çıkış Belgesi -ve varsa üstü- (eÄŸitimlerini yurtdışındaki yükseköÄŸretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi) ve 2020-2021 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Bahar Dönemi sonunda mezun olunabileceÄŸini belirten Üniversiteden alınmış yazı.

- YÖK Mezun Belgesi, 2020-2021 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Bahar Dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olan adaylar için YÖK ÖÄŸrenci Belgesi (e-devlet üzerinden alınan ve kontrol kodu olan internet çıktısı).

-  Lisans -ve varsa üstü- Transkript Belgesi, 2020-2021 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Bahar Dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olan adaylar için güncel Transkript Belgesi.

- Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi.

- Deneyimi (mesleki tecrübesi) olan adaylardan ilgili iÅŸyerlerinden alınan onaylı Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü Belgesi (e-devlet üzerinden alınan ve kontrol kodu olan). 

- Güncel ÖzgeçmiÅŸ (ÖzgeçmiÅŸinizin renkli fotoÄŸraflı, Türkçe, T.C. Kimlik ve telefon numaralarını da içerecek ÅŸekilde hazırlanması gerekmektedir).

-  Askerlik durumunu gösterir belge (erkek adaylar için)

BaÅŸvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI