3 Ä°LDE KARANTÄ°NA UYGULAMASI

3 Ä°LDE KARANTÄ°NA UYGULAMASI


  • 12 Mayıs 2021 ÇarÅŸamba
409 görüntülenme

Yurdumuzun bazı bölgelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması baÅŸlatıldı. Üç ilimizin bazı bölgelerinde karantina uygulamasına baÅŸlandığı duyuruldu.

GÄ°RESUN

Giresun'un Çamoluk ilçesinde Usluca köyünün koronavirüs (covid_19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı duyuruldu.

Çamoluk Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Ä°lçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararı uyarınca Usluca köyünün tamamının bugünden itibaren ikinci bir deÄŸerlendirmeye kadar karantina altına alındığı ifade edildi

Açıklamada, köye giriÅŸ ve çıkışların ikinci bir emre kadar durdurulduÄŸu da kaydedildi.

ARDAHAN

Ardahan'ın Hanak ilçesine baÄŸlı AÅŸağıaydere köyünde yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması baÅŸlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ä°lçe Hıfzıssıhha Kurulu, vaka artışı ve temaslı kiÅŸilerin fazla olması nedeniyle AÅŸağıaydere köyünde salgının yayılmasının engellenmesi ve sosyal izolasyon saÄŸlanarak vatandaÅŸların saÄŸlığının korunması amacıyla 10 gün karantina uygulanması kararı aldı. Jandarma ekiplerince köye giriÅŸ ve çıkışlar durduruldu.

ADIYAMAN

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde bazı kiÅŸilerin kovid_19  test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine Ä°l Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar aldı. Bu kapsamda farklı mahallelerde bir çok evde karantina uygulamasına baÅŸlandı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI