MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° 3. KEZ KOVÄ°D OLDU BABASINI DA KORONADAN KAYBETTÄ°

MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° 3. KEZ KOVÄ°D OLDU BABASINI DA KORONADAN KAYBETTÄ°


  • 02 Mayıs 2021 Pazar
313 görüntülenme

Ak Partili milletvekili Vahit Kiler tam 3 kez koronaya yakalandı. Geçen yıl Mayıs ayında virüse yakalanan Kiler, temmuz ayında ikinci kez hastalandı. Sonbaharda ise üçüncü defa korona oldu.

Bugüne kadar 160'dan fazla milletvekilli koronavirüse yakalandı. Bu nedenle de milletvekilleri aşıda öncelikli gruplar arasına alınmıştı. Bazı milletvekilleri aşı olmalarına raÄŸmen virüse yakalanırken, birçoÄŸu aşının etkisiyle hastalığı hafif belirtilerle geçirdi. Aşı olmasına raÄŸmen hastalığı ağır geçiren milletvekili bulunmamakta.

Türkiye'de ilk koronavirüs vakası: Test sonucu pozitif çıkan hasta Türk  vatandaşı bir erkek | Independent Türkçe

Son dönemde aşıdan sonra koronavirüse yakalanan milletvekilleri 'Grip benzeri' semptomlar gösterdiklerini belirtti. Öte yandan, salgının en ÅŸanssız isimlerinden biri AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler oldu. Geçen yıl salgının ilk döneminde virüse yakalanan Kiler, Temmuz ayında ikinci kez hastalandı. Sonbaharda ise üçüncü defa korona kaptı. Ä°lk ikisini ayakta ve hafif geçiren Kiler'in, üçüncü defa yakalandığı koronavirüs sebebiyle ağır bir hastalık dönemi geçirdiÄŸi ve 10 gün hastanede kaldığı belirtildi.

Milletvekili Kiler'in bu süreçte ailesinden de birçok kiÅŸi virüse yakalandı, babasını kovid sebebiyle kaybetti.

AK Partili Vahit Kiler, üçüncü kez koronavirüse yakalandı

Vahit Kiler, hastalandıktan sonra ilk ikisinde vücudunda antikor oluÅŸmadığını, üçüncü kez koronavirüse yakalanmasından sonra ise vücudunun antikor ürettiÄŸinin tespit edildiÄŸini ve aşısını da olduÄŸunu söyledi.

Dünyada ve Türkiye'de bu kadar kısa aralıklarla üç kez virüse yakalanan vaka sayısının çok az olduÄŸu ifade ediliyor.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI