CANLI DERS SIRASINDA BEYİN KANAMASI GEÇİREN GENÇ ÖĞRETMEN KURTARILAMADI

CANLI DERS SIRASINDA BEYİN KANAMASI GEÇİREN GENÇ ÖĞRETMEN KURTARILAMADI


  • 02 Mayıs 2021 Pazar
373 görüntülenme

Bodrum’da internet üzerinden öÄŸrencilerine ders anlattığı esnada beyin kanaması geçiren genç öÄŸretmen Esra Karaman, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak yaÅŸama veda etti.

Bodrum'da internet üzerinden öÄŸrencilerine ders anlattığı esnada beyin kanaması geçiren genç öÄŸretmen Esra Karaman, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak yaÅŸama veda etti. Karaman'ın ani vefatı ilçede üzüntüye neden oldu.

Bodrum'da özel bir Koleji'nde sınıf öÄŸretmenliÄŸi yapan 29 yaşındaki Karaman, 2 gün önce uzaktan eÄŸitim sistemi ile sabah ilk derste öÄŸrencileri ile buluÅŸtu. Ä°kinci derste kendisini iyi hissetmeyen Karaman, hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiÄŸi tespit edilerek yoÄŸun bakım ünitesinde tedavi alınan Esra öÄŸretmen, durumunun daha da ciddileÅŸmesi üzerine Denizli'ye Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi AraÅŸtırma Hastanesine sevk edildi. Ä°ki günden bu yana yoÄŸun bakımda tedavi gören Esra öÄŸretmen, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaÅŸama veda etti. Esra Kahraman'ın ani vefatı büyük üzüntüye neden oldu. Mert Karaman ile evli olan 1992 doÄŸumlu Esra Karaman, Çine'de topraÄŸa verileceÄŸi öÄŸrenildi.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI