5 BİN KİŞİLİK ÇOCUK KOROSU

5 BİN KİŞİLİK ÇOCUK KOROSU


  • 28 Nisan 2021 ÇarÅŸamba
286 görüntülenme

Pandemi döneminde geliÅŸtrdiÄŸi koro projesi kapsamında çevrim içi müzik dersleri vermeye baÅŸlayan Muharrem Baz, 5 bin öÄŸrencinin katılımıyla çocuk korosu oluÅŸturdu. Necdet Seçkinöz Ortaokulunda müzik öÄŸretmeni olarak görev yapan Muharrem Baz, öÄŸrencilere müziÄŸi sevdirmek ve evde kaldıkları salgın günlerinde hoÅŸ vakit geçirmelerini saÄŸlamak amacıyla "Türkiye Çocukları Korosu" isimli eTwinning projesini baÅŸlattı. 

 Muharrem Baz Kovid-19 sürecinde baÅŸlattığı Türkiye Çocukları Korosu" projesiyle 5 bin öÄŸrenci ile 1750 öÄŸretmene çevrim içi müzik dersleri veriyor. Salgın son bulduÄŸunda ise öÄŸrencileriyle halka açık konser vermeyi planlıyor.

internet uzerinden verdigi muzik dersleriyle 5 bin kisilik cocuk korosu olusturdu n3sbxpzf.jpg

PROJEDE YABANCI ÜLKELERDE  VAR
Türkiye'nin yanı sıra  Makedonya, Azerbaycan, Almanya genelindeki bin 750 öÄŸretmene ulaÅŸan Muharrem Baz, her öÄŸretmenin kendi sınıfını projeye dahil etmesiyle 5 bin öÄŸrenciyle çocuk korosu oluÅŸturdu.

Kendisine eÅŸlik eden özel eÄŸitim öÄŸretmeni eÅŸi Serya Baz ve profesyonel müzik eÄŸitimi alan kızları Beste ile Ezgi Baz'ın da desteÄŸiyle, öÄŸrencilere çevrim içi müzik eÄŸitimi veren Muharrem Baz, salgın son bulduÄŸunda öÄŸrencileriyle halka açık konser vermeyi amaçlıyor.

eTWINNING NEDÄ°R?    
Twinning, Avrupa’daki okullar için oluÅŸturulmuÅŸ bir topluluktur. Avrupa ve Türkiye'deki okulların birbiriyle baÄŸlantı kurabilmesi ve proje ortaklıkları yapabilmeleri amacıyla 2005'te oluÅŸturulan "eTwinning Faaliyeti", bilgi ve iletiÅŸim teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri saÄŸlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaÅŸtırıyor.     

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI