GÜNÜN KAHRAMANI METİN ÖĞRETMEN

GÜNÜN KAHRAMANI METİN ÖĞRETMEN


  • 25 Nisan 2021 Pazar
305 görüntülenme

Samsun Tekkeköy'de bir evde yangın çıktı. 1,5 yaşındaki Zeynep Ä°pek K.'yi annesi ve babası yoÄŸun dumanın etkisiyle bulamadı. Yardımlarına komÅŸuları olan Metin Arslan yetiÅŸti. Islak bir battaniyeye sarılarak içeri dalan Metin öÄŸretmen küçük kızı baygın halde bulup dışarı çıkardı.

Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nedime Serap Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi lojmanlarında, gemicilik öÄŸretmeni Veysel Keçeci'nin oturduÄŸu dairede, iddiaya göre elektrik kontağından yangın çıktı.

Seda ve Veysel Keçeci'nin uyuduÄŸu sırada çıktığı belirtilen yangın sonrası çift, 1,5 yaşındaki kızları Zeynep Ä°pek'i evde aradı ancak yoÄŸun dumandan dolayı bulamadı.Bu arada yan dairede bulunan öÄŸretmen Metin Arslan, ıslattığı battaniyeye sarılarak yanan eve girdi.Arslan, bir süre minik Zeynep'i evde aradı. Metin Arslan, küçük kızı salonda baygın halde bulup dışarı çıkardı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri dumandan etkilenen ve vücudunun çeÅŸitli yerlerinde yanıklar oluÅŸan küçük çocuk ile anne ve babasını SaÄŸlık Bilimleri Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırdı.

Ä°tfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın sonucu evde büyük hasar oluÅŸtu. Metin Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangını fark edince yan daireye koÅŸtuÄŸu sırada komÅŸusunun da dumandan etkilenmiÅŸ bir ÅŸekilde kapıyı açtığını ifade etti.

Eve girdiÄŸinde dumandan hiçbir yerin görülmediÄŸini anlatan Arslan, "Eve 2-3 kez girip çıktık. Üçüncüde ancak çocuÄŸu bulabildim. Salonda yerde yatıyordu. ÇocuÄŸu kaptım. Veysel hocaya 'sen de çık artık buldum çocuÄŸu' dedim beraber attık kendimizi dışarı. EÅŸi merdivenlerde panik halindeydi. Åžoka girmiÅŸti o da." dedi

Metin öğretmen yangına daldı, 1.5 yaşındaki çocuğu ölümden kurtardı

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI