BEŞİKTAŞ ŞAMPİ

BEŞİKTAŞ ŞAMPİ


  • 24 Nisan 2021 Cumartesi
368 görüntülenme

Süper Lig'in 37.haftasında BeÅŸiktaÅŸ ile Kayserispor  karşı karşıya geldi. Lider BeÅŸiktaÅŸ ÅŸampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı döndü. Vodafone Park Stadyumunda oynan kritik maçta BeÅŸiktaÅŸ rakibini 3-1 maÄŸlup etti. BeÅŸiktaÅŸa galibiyeti getiren golleri 4.dk penaltıdan Ghezzal, 12 ve 64 dk N'Koudou, Kayserisporun tek golünü ise 6.dk Henrique'den geldi.

Bu sonucun ardından BeÅŸiktaÅŸ puanını 75'e çıkardı ve Åžampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldı. Kayserispor ise 35 puanda kaldı.

BeÅŸiktaÅŸ gelecek hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaÅŸacak. Kayserispor ise evinde Denizlispor'u ağırlayacak.

12 PUAN = ÅžAMPÄ°YONLUK

Lig'in kalan 5 maçında BeÅŸiktaÅŸ 12 puan çıkardığı takdirde ÅžampiyonluÄŸu göÄŸüsleyen takım olacak. BeÅŸiktaÅŸ'ın kalan maçları Çaykur Rizespor (D), Hatayspor (E), Galatasaray (D), Karagümrük (E), Göztepe (D)

Maçtan Dakikalar

DK 1' PENALTI!  Ceza sahası içerisinde Kvrzic'in müdahalesi ile Ljajic yerde kaldı. Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.

DK 4' GOOL Penaltı atışını Ghezzal kullandı ve kaleciyi ters köÅŸeye yatırarak topu aÄŸlara gönderdi. (BeÅŸiktaÅŸ 1-0 Kayserispor)

DK 6' GOOL Kayserispor cevabı erken verdi. Sol kanattan Alibec'in yaptığı ortaya Henrique, geliÅŸine harika bir vuruÅŸ yaptı ve topu köÅŸeden aÄŸlara gönderdi. 
(BeÅŸiktaÅŸ 1-1 Kayserispor)

DK 11'  Muhar ceza sahası dışından kaleyi denedi, Top yan aÄŸlarda kaldı.

DK 12' GOOL MüthiÅŸ Maç  Ljajic'in pasıyla ceza sahası yakınlarında topla buluÅŸan N'Koudou uzak köÅŸeye yerden düzgün bir vuruÅŸ yaptı ve topu filelere gönderdi.

(BeÅŸiktaÅŸ 2-1 Kayserispor)

DK 18' BeÅŸiktaÅŸ saÄŸ kanattan kullandığı köÅŸe vuruÅŸunda Josef kafayı vurdu. Top az farkla üstten dışarıya gitti.

DK 26' Gökhan'ın pasıyla ceza sahası yayında topla buluÅŸan Ghezzal'ın ÅŸutunda savunmadan seken top kornere çıktı.

DK 45+3 Kayserispor etkili geldi. Lennon çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Ceza sahasının solundan kale sahasına sert bir top kesti.BeÅŸiktaÅŸ savunması topu uzaklaÅŸtırdı.

İlk yarı sonucu 2-1

DK 57' Ghezzal, saÄŸ çaprazdan saÄŸ ayağı ile ÅŸansını denedi. top savunmadan döndü

DK 64' GOOOL Ghezzal'ın ortasında N'Koudou, uygun durumda topa dokundu ve topu aÄŸlarla buluÅŸturdu. (BeÅŸiktaÅŸ 3-1 Kayserispor)

DK 78'  Gökhan Töre'nin sol çaprazdan saÄŸ ayağıyla yaptığı vuruÅŸta kaleci DoÄŸan topu çelmeyi baÅŸardı.

DK 90' Kayserispor kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruÅŸ kullanacak.erbest vuruÅŸu Henrique kullandı. Top üstten auta gitti.

Ä°LK 11'LER

BeÅŸiktaÅŸ: Ersin, Rosier, Vida, Montero, N'Sakala, Necip, Josef, Ljajic, Ghezzal, N'Koudou, Gökhan Töre

Kayserispor: DoÄŸan Alemdar, Aziz Behich, Kolovetsios, Mario Paz, Kvrzic, Attamah, Muhar, Henrique, Lennon, Alibec, Ä°lhan Parlak.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI