KABÄ°NE TOPLANTISI NE ZAMAN? YENÄ° KARARLAR GELÄ°R MÄ°?

KABÄ°NE TOPLANTISI NE ZAMAN? YENÄ° KARARLAR GELÄ°R MÄ°?


  • 24 Nisan 2021 Cumartesi
1989 görüntülenme

2 Hafta önce 14 NÄ°san'da alınan kısmi kapanma süresi bu hafta sona eriyor. Kabine toplantısında alınacak kararlar merakla bekleniyor.

CumhurbaÅŸkanlığı kabinesi ErdoÄŸan'ın baÅŸkanlığında Pazartesi günü BeÅŸtepe'de toplanacak. Kabineye 3 yeni bakanda ilk kez katılacak.

Ana gündem maddesi yine koronavirüs ve tedbirleri olacak. Önceki alınan kararların 2 hafta için alınmış olması sebebiyle yeni hafta için hangi kararlar alınacak merak konusu.

Tam Kapanma gündemde mi?

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, son kabine toplantısı sonrası açıklamalarında eÄŸer sayıları azaltamazsak daha sert tedbirler almak durumunda kalırız, bu duruma seyirci kalamayız, demiÅŸti. Kararlar için SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca vaka seyri ile ilgili son bilgileri paylaÅŸacak. Bilim Kurulu'nun önerileriyle yeni kararlar deÄŸerlendirilecek. Ardından yeni kararlar açıklanacak. Vaka sayılarının hala 50bin civarında devam etmesi sebebiyle sert tedbirler bekleniyor. Bayramla beraber tam kapanma'da bu tedbirler arasında bulunuyor.

Kabinenin bir diÄŸer gündem maddesi de aşı olacak. Sputnik V ile 3.aşı ülkemizde kullanılmaya baÅŸlanacak. Bu çerçevede aşı tedariki ve son durumlar deÄŸerlendirilecek.

Ardından CumhurbaÅŸkanı kamuoyuna bir açıklama yaparak alınan tüm kararları duyuracak.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI