VEFAKAR ÖĞRETMEN HASTANE ODASINDAN CANLI DERS VERİYOR

VEFAKAR ÖĞRETMEN HASTANE ODASINDAN CANLI DERS VERİYOR


  • 23 Nisan 2021 Cuma
387 görüntülenme

Ankara Etimesgut'taki Åžehit Erhan Ar Ä°lkokulu'nda sınıf öÄŸretmenliÄŸi yapan Mustafa YeÅŸilyurt annesine refakat ediyor. Koronavirüse yakalanan annesine refakat etmek için Erzurum'da bulunuyor.

Hastane odasından her gün canlı derslerine devam eden Mustafa ÖÄŸretmen ; "Bütün dünyayı sarsan covid salgını pek çok yerde yaÅŸamımızı olumsuz etkiledi. Sevdiklerimizden, öÄŸrencilerimizden ayrı kaldık. Evlerimize kapanarak uzaktan çalışmaya baÅŸladık. Uzaktan eÄŸitimle öÄŸrencilere dersleri öÄŸretmeye çalıştık. Hababam sınıfında geçen Mahmut Hoca'nın bir repliÄŸi vardı. 'Okul sadece dört duvarı olan bir yer deÄŸil, yerine göre bir orman hatta daÄŸ başı bile olabilir' diyordu. Annemin hastalığı sebebiyle buraya gelmek zorunda kaldım. ÖÄŸrencilerimden uzak kaldım. Milli EÄŸitim Bakanlığı’nın 'Her yerde eÄŸitim, her ferde eÄŸitim' sloganıyla yola çıkarak kurduÄŸu EBA sistemi üzerinden derslerimizi yapmaya imkan bulduk. Bakanlığımıza ve çalışanlarımıza teÅŸekkür ederim" diye konuÅŸtu.

23  Nisan'da öÄŸrencilerinden uzak geçirdiÄŸi için üzgün olduÄŸunu ifade eden Mustafa ÖÄŸretmen saÄŸlık personellerinin de ne kadar yoÄŸun çalıştığından bahsederken ÅŸu ifadeleri kullandı: "Åžu anda güvenlik görevlileri, temizlik görevlileri, hemÅŸireler, doktorlar ve idari personeli göz önüne alırsak hastanelerde bir destan yapıldığını söyleyebilirim. SaÄŸlık çalışanlarımıza çok teÅŸekkür ediyorum. Ayrıca iki durum beni çok üzüyor. En çok istediÄŸim ÅŸeylerden birisi Çifte Minareli Medrese ile Yakutiye Medresesi'nden öÄŸrencilerime ders anlatmadığım için çok üzgünüm. Bir diÄŸer üzüldüÄŸüm noktada maalesef 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı coÅŸkuyla kutlayamayacağız"

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI