GALATASARAY ÃœMÄ°TLERÄ° TÃœKETTÄ°

GALATASARAY ÃœMÄ°TLERÄ° TÃœKETTÄ°


  • 21 Nisan 2021 ÇarÅŸamba
545 görüntülenme

Süper Lig'in 36.haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena Stadyumunda oyanan zorlu karşılaÅŸmada Emre Akbaba ve Edgar'ın attığı karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Lider BeÅŸiktaÅŸ'ın puan kaybettiÄŸi haftada Galatasaray fırsatı deÄŸerlendiremedi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 66'ya yükseltti. Trabzonspor ise puanını 60'a çıkarttı. 

Galatasaraya gelecek hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşılaÅŸacak. Trabzonspor ise evinde Karagümrük'ü konuk edecek. 

Evinde kazanmayı unuttu.
Galatasaray evinde 4 maçtır kazanamıyor. En son ligin 27.haftasında Erzurumsporu 2-0 maÄŸlup eden sarı kırmızılılar bu maçtan sonra oynadığı 4 maçta da galip gelemedi ve ÅŸampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Galatasaray oynadığı bu 4 maçta 3 beraberlik 1 maÄŸlubiyet aldı.

Maçtan Dakikalar

DK 1' Anastasios Bakasetas'ın pası ile ceza sahası saÄŸ çarprazında topla buluÅŸan Djaniny'nin ÅŸutunda top kaleci Muslera'da kaldı.

DK 2'  Galatasaray'da Kerem AktürkoÄŸlu ceza sahası dışından kaleyi denedi, top farklı ÅŸekilde üstten auta çıktı.

DK 3' Trabzonspor'un kullandığı serbest vuruÅŸ sonrasAnastasios Bakasetas'ın ceza sahası yakını saÄŸ çarprazdan çektiÄŸi sert ÅŸutta, Muslera direk dibinde topu çeldi.

DK 12' Taylan Antalyalı'nın pası ile ceza sahası içi saÄŸ çarparzında topla buluÅŸan Emre Kılınç'ın ÅŸutunda  kornere çıktI.

DK 24' Djaniny'nin kafayla indirdiÄŸi topla savunma arkasına sarkan Bakasetas'ın sert ÅŸutunda Muslera son anda topu kornere çeldi.

DK 25' Trabzonspor'un kullandığı köÅŸe vuruÅŸunda ön direkte Ekuban'ın çevirdiÄŸi topa kale alanında Nwakaeme kafayı vurdu, top direkten oyun alanına döndü.

DK 43' Babel'in ceza sahası dışından çektiÄŸi ÅŸutta çerçeveyi bulamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0 - 0 sona erdi.

Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Halil Dervişoğlu oyuna dahil olan isim olurken, Sofiane Feghouli saha kenarına geldi.

DK 54' Nwakaeme'nin ceza yayı üzerinden sert ÅŸutunda Muslera topu iki hamlede kontrol etti.

DK 65' Ekuban'dan topu kapan Halil DerviÅŸoÄŸlu' Vitor Hugo'nun yaptığı müdahaleden sonra yerde kaldı.  Vitor Hugo sarı kartı gören isim oluyor

DK 66' Kazanılan serbest vuruÅŸta topun başına geçen Babel'in ÅŸutu üstten auta çıktı.

DK 71' Kerem AktürkoÄŸlu'nun pası ile buluÅŸan Emre Akbaba, ceza sahası yayı üzerinden çektiÄŸi ÅŸut auta çıktı.

DK 75' GOOL Bakasetas'ın ceza alanına doldurduÄŸu topu Luyindama uzaklaÅŸtıramadı. Ceza alanı ön çizgisinde topu kontrol eden Edgar ayağının üstüyle çok sert ve düzgün vurdu:  (Galatasaray 0 - 1 Trabzonspor)

DK 79' Sol kanattan Saracchi'nin ortaya çevirdiÄŸi topa Emre Kılınç geliÅŸine çok etkili vurdu. Kaleci UÄŸurcan çizgi üzerinde topu son anda kontrol etti.

DK 90+5' GOOL Ömer Bayram'ın paslaÅŸarak kullandığı serbest vuruÅŸta Marcao'nun geriye çıkardığı topa Taylan sol ayağıyla vurdu. UÄŸurcan'ın sektirdiÄŸi topu kale aÄŸzında Emre Akbaba tamamladı (Galatasaray 1- 1 Trabzonspor)

Karşılaşma 1 - 1 sona erdi.

STAT: Türk Telekom Arena

GOLLER: 75' Edgar (Trabzonspor) , 90+5' Emre Akbaba (Galatasaray)

Ä°LK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Åžener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson Fernandes, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem AktürkoÄŸlu, Babel

Trabzonspor: UÄŸurcan - Serkan, Edgar, Hugo, Marlon - Berat, Baker - Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme- Djaniny

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI