MSB: ROKETLÄ° SALDIRIDA BÄ°R ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z VAR

MSB: ROKETLÄ° SALDIRIDA BÄ°R ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z VAR


  • 15 Nisan 2021 PerÅŸembe
268 görüntülenme

Milli Savunma Bakanlığı resmi Twitter hesabından bir açıklama yayımladı. Irak'ın kuzeyine bir saldırı olduÄŸunu ve bir askerimizin ÅŸehit olduÄŸunu duyurdu. Açıklamada ÅŸöyle denildi.

"Irak'ın kuzeyinde bulunan BaÅŸika (Gedu) üs bölgesine bu gece saatlerinde roketli saldırı düzenlenmiÅŸtri. Atıln üç roketten biri üs bölgesine diÄŸer ikisiköy çerisine düÅŸmüÅŸtür. Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, köyde yaÅŸayan bir çocukta yaralanmıştır. Bölgede bir SÄ°HA görevlendirilmiÅŸ ve gerekli tedbirler derhal alınmıştır. Kahraman Åžehidimize Allah'tan rahmet, deÄŸerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baiÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralı çocuÄŸumuza da acil ÅŸifalar diliyoruz."

Olayla ilgili CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim BaÅŸkanı Fahrettin Altun'da üzüntüsünü ÅŸu mesajı ile ifade etti: "Irak'ın kuzeyinde bulunan BaÅŸika üs bölgesinde gerçekleÅŸtirilen roketli saldırı sonucu bir kahraman askerimizin ÅŸehit olması yüreklerimizi daÄŸladı. Åžehidimize Allah'tan rahmet ailesine ve aziz milletimize baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Åžehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailesinin ve milletimizin başısaÄŸolsun.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI