TABLET DAÄžITIMI DEVAM EDÄ°YOR

TABLET DAÄžITIMI DEVAM EDÄ°YOR


  • 11 Nisan 2021 Pazar
293 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanlığının uzaktan eÄŸitim sürecindeki tablet bilgisayar dağıtımı devam ediyor. 11. faz tablet bilgisayar dağıtımı kapsamında Bakanlık tarafından tedarik edilen 34 bin 445 tablet cihaz, içerisindeki 25 GB internet paketiyle birlikte hafta sonuna kadar 29 ÅŸehire ulaÅŸtırılacak.

Bu fazdaki dağıtımda tablet bilgisayarların 19 bin 524’ü yatılı bölge ortaokulu öÄŸrencilerine ulaÅŸtırılacak. Böylelikle yatılı bölge ortaokulu öÄŸrencilerinin tamamı tablet almış olacak.

34 bin 445 tablet cihazın 11. faz dağıtım programında tablet bilgisayarların ulaÅŸtırıldığı illerin yöneticileri ile video konferansla bir araya gelen Milli EÄŸitim Bakanı Ziya Selçuk ÅŸunları söyledi: “ÖÄŸretmenlerimizin uzaktan eÄŸitim sistemlerimize eriÅŸimde gereksinimi olan öÄŸrencilerimizin EBA Destek Noktaları ve Mobil Destek araçları ile buluÅŸturulması için çaba sarf ettiÄŸini takip ediyoruz. Tüm meslektaÅŸlarıma emekleri için teÅŸekkür ediyorum. Bugün itibarıyla 15 bin 105 EBA Destek Noktası ve kırsal kesimde bulunup eriÅŸim gereksinimi olan öÄŸrencilerimiz için de 185 adet Mobil EBA Destek Aracı çocuklarımızın hizmetinde. EÄŸitim alanında dünyanın en çok ziyaret edilen internet sitesi olan EBA dijital platformunda öÄŸrenci, öÄŸretmen ve velilerimizin de iÅŸaret ettiÄŸi gibi içerik kalitesi giderek artıyor. Bu zorlu süreci hep birlikte çaba sarf ederek atlatacağız” 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI