MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER GÖREVİ DEVRALDI

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER GÖREVİ DEVRALDI


  • 06 AÄŸustos 2021 Cuma
216 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanı Mahmut Özer, görevi Ziya Selçuk'tan devraldı.Bakanlık görevini Mahmut Özer'e devreden Ziya Selçuk, Bakanlıkta düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada, 10 Temmuz 2018 tarihinde baÅŸladığı bakanlık görevinin bugün itibarıyla sona erdiÄŸini belirtti.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a, kendisine milletin çocuklarına hizmet etme fırsatı verdiÄŸi için teÅŸekkür eden Selçuk, görev yaptığı süre boyunca birlikte birçok projeye imza attığı çalışma arkadaşı Özer'e baÅŸarılar diledi.

Selçuk, yeni atanan bakan yardımcılarını da tebrik ederek, "Ziya ÖÄŸretmen olarak bu ülkenin çocukları için her durumda hizmet etmeye devam edeceÄŸim. Bizim iÅŸimiz eÄŸitim ve öÄŸretmenlik. Güzel ülkemin çocukları ve yarınları için yapılmış olan tüm iyiliklere, güzelliklere ve verilen emeklere her daim sonsuz bir vefa içinde olacağım ve çalışmaya devam ediyorum." ifadesini kullandı.

 

"Büyük sorumluluk üstlendim, zor bir görevi devraldım"

Özer de kendisini bu göreve layık gören CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a teÅŸekkür ederek, büyük bir sorumluluk üstlendiÄŸini ve çok zor bir görevi devraldığının farkında olduÄŸunu söyledi.

Son 1,5 yıldır Kovid-19 salgınının getirdiÄŸi zorluklar nedeniyle tüm dünyada ve Türkiye'de eÄŸitimi asgari düzeyde saÄŸlamanın ciddi bir mesele haline geldiÄŸini ifade eden Özer, ÅŸunları kaydetti:

"Bu zor görevi Sayın Bakan'ımızdan devralırken en büyük avantajım 3 yıl birlikte kendisinin bakan yardımcısı olarak çalışmış olmamdır. Kendilerine bu süreç içerisinde ekiplerinde bana yer verdikleri için ÅŸükranlarımı sunuyorum. Sayın Bakan'ımız döneminde baÅŸlayan ve bir kısmını birlikte baÅŸarılı bir ÅŸekilde yürüttüÄŸümüz çok önemli projeler var, bunları devam ettireceÄŸiz. ÖÄŸretim üyesi bir eÄŸitimci ve Milli EÄŸitim Bakanı olarak en temel amacım tüm çocuklarımızın, Türkiye'nin neresinde olursa olsun kaliteli bir eÄŸitim almaları için fırsat eÅŸitliÄŸi saÄŸlamaktır."

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI