GAZÄ°ANTEP ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° 102 PERSONEL ALIMI YAPACAK

GAZÄ°ANTEP ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° 102 PERSONEL ALIMI YAPACAK


  • 17 Mayıs 2021 Pazartesi
371 görüntülenme

Gaziantep üniversitesi lise,ön lisans, lise düzeyinde 102 saÄŸlık personel alımı yapacak.

BAÅžVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KOÅžULLAR

A-BaÅŸvuru yapacak adaylarda, öÄŸrenimle ilgili koÅŸullar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesindeki aÅŸağıda belirtilen genel ÅŸartlar aranır.

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Taksirli Suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uÄŸramış yahut para cezasına çevrilmiÅŸ veya ertelenmiÅŸ, hükümlülüklerine iliÅŸkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruÅŸturma altında olmamak,

3. Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,

4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5. 657 sayılı Kanununun 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak,

B- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereÄŸince, "sözleÅŸmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuramların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmü uyarınca baÅŸvuruları kabul edilmeyecektir.

C- Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iÅŸ akdi fesih edilenlerle, kendi isteÄŸi ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

D- KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için 2020 KPSSP3, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93, lise mezunları için ise 2020 KPSSP94 puanı esas alınacaktır.(Eczacı pozisyonu hariç)

E- GerçeÄŸe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar veya eksik evrak verdiÄŸi sonradan tespit edilenler ile istenen belgeleri ibraz edemeyenlerin baÅŸvuruları geçersiz sayılacak, sözleÅŸmesi yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal iÅŸlem yapılacaktır.

F- Eczacı pozisyonuna müracaat eden adayların 6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun'un 2. 3 ve 4'üncü maddelerinde belirtilen ÅŸartları taşıması gerekmektedir.

Özel Åžartlar:

1 - Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir

2 - 2020 yılı KPSS sınavına girmiÅŸ olmak. (Lisans mezunları için KPSS P3, Önlisans mezunları için KPSS P93, lise mezunları için ise 2020 KPSSP94) Adayların 2020 yılı KPSS puanının, baÅŸvurduÄŸu nitelik kodunda aranan öÄŸrenim ÅŸartına uygun olması gerekmektedir.)

3 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.

4 - Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması. BAÅžVURU ÅžEKLÄ°, YERÄ° VE ZAMANI: Müracaatlar, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz Personel Dairesi BaÅŸkanlığına ÅŸahsen yapılacaktır. Kargo veya posta ile yapılan müracaatlar geçersiz sayılacaktır. Adaylar sadece tek bir unvan için baÅŸvuru yapacaklardır. Birden fazla unvana baÅŸvuru yapılması halinde her iki baÅŸvuru da geçersiz sayılacaktır. BaÅŸvuru ve iÅŸlemler sırasında gerçeÄŸe aykırı beyanda bulunduÄŸu sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

BAÅžVURULARIN DEÄžERLENDÄ°RÄ°LMESÄ° VE SONUÇLAR:

KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, iÅŸe baÅŸlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceÄŸi yer ve zaman, baÅŸvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beÅŸ) iÅŸ günü içerisinde www.gantep.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir. Adayların puanlarının eÅŸit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eÅŸit olması halinde doÄŸum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan süresi içerisinde baÅŸvurmayan olduÄŸu takdirde veya aranan ÅŸartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleÅŸtirme yapılacaktır. Bu ilan tebliÄŸ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Ä°STENÄ°LEN BELGELER:

1- BaÅŸvuru formu (https://www.gantep.edu.tr)

2- 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

3- e-Devlet üzerinden alınacak mezun belgesi

4- Kimlik Fotokopisi

5-Deneyim Belgesi ve/veya Sertifika, katılım (Aranan niteliklerde istenen unvanlar için; ilgili deneyim belgesi, kullanıcı belgesi, katılım belgesi ve sertifika gibi belgeler ibraz edilecektir.)

BAÅžVURU KILAVUZU Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI