TWİTTER YENİ ÖZELLİĞİ DUYURDU!

TWİTTER YENİ ÖZELLİĞİ DUYURDU!


  • 07 Mayıs 2021 Cuma
254 görüntülenme

Twitter kullanıcılarına para kazandırmak için 'bahÅŸiÅŸ' özelliÄŸini duyurdu. Twitter'ın bahÅŸiÅŸ özelliÄŸindeki para gönderme iÅŸlemi PayPal, Venmo, Patreon, Cash App ve Bandcamp gibi farklı ödeme platformlarıyla yapılan anlaÅŸmalarla saÄŸlanacak.  Åžirket, bu iÅŸlemlerin bir yüzdesini almayacağını ifade ediyor.

Twitter'ın yazılı olarak yaptığı açıklama ÅŸu ÅŸekilde:

"Twitter, kullanıcıların maddi destek almaları ve de destek olmaları için yeni yollar yaratma çalışmalarını sürdürüyor. Twitter, bu yöndeki ilk adımını Tip Jar özelliÄŸi ile atıyor.

twitter Kıdemli Ürün Yöneticisi Esther Crawford'un açıkladığı bilgilere göre; bugünden itibaren, Twitter'ı Ä°ngilizce kullanan herkes iOS ve Android için Twitter'daki geçerli hesaplara para gönderebilecek. Åžimdilik, Twitter'ı Ä°ngilizce kullanan sınırlı sayıda insan profillerine Tip Jar-BahÅŸiÅŸ Kutusu ekleyebilecek ve bahÅŸiÅŸleri kabul edebilecek. Bu grup, içerik oluÅŸturucuları, gazeteciler, uzmanlar ve sivil toplum kuruluÅŸlarını içerecek. Yakında, daha fazla kiÅŸi profillerine BahÅŸiÅŸ Kutusu ekleyebilecek. Twitter, bu hizmeti Ä°ngilizce dışında daha fazla dile de geniÅŸletmek için çalışmalarını sürdürüyor."

"Biz artık Takipler, Retweetler ve BeÄŸenilerin ötesinde birbirinizi desteklemenizi kolaylaÅŸtırmak istiyoruz. Bugün, insanların bahÅŸiÅŸ gönderip alması için yeni bir yol olan BahÅŸiÅŸ Kutusu'nu tanıtıyoruz" diyen Crawford, açıklamasına Tip Jar ile ilgili ÅŸunları söyledi: "Profil sayfasında Takip Et düÄŸmesinin yanında bir BahÅŸiÅŸ Kutusu simgesi görürseniz, bir hesabın BahÅŸiÅŸ Kutusu'nun etkin olduÄŸunu anlarsınız. Simgeye dokunduÄŸunuzda, hesabın etkinleÅŸtirdiÄŸi ödeme hizmetlerinin veya platformların bir listesini görürsünüz. Hangi ödeme hizmetini veya platformu tercih ederseniz seçin ve Twitter'dan, seçtiÄŸiniz miktarda desteÄŸinizi gösterebileceÄŸiniz seçilen uygulamaya yönlendirileceksiniz. Bugün ekleyebileceÄŸiniz hizmetler arasında Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal ve Venmo bulunmaktadır. Twitter kesinti yapmaz. Android'de ipuçları Spaces içinde de gönderilebilir." ifadeleri kullanıldı.

TÜM HABERLERDEN ANINDA HABERDAR OLMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI