ZİYA SELÇUK'TAN ÖĞRETMENLERE MESAJ

ZİYA SELÇUK'TAN ÖĞRETMENLERE MESAJ


  • 30 Nisan 2021 Cuma
490 görüntülenme

Millli EÄŸitim Bakanlı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Selçuk mesajında öÄŸretmenlere övgülerde bulundu.

"ÖÄŸrenciler “ÖÄŸretmenim!” dediÄŸi anda öÄŸretmenlerimiz “Buradayım!” diyecek kadar öÄŸrencilerine yakındır. Var olsunlar...

Velilerimiz salgın döneminde yüz yüze eÄŸitimde yaÅŸanan kopmalar dolayısıyla haklı olarak kaygılılar.

Bilmeliler ki, biz onların kaygılarının farkındayız. Bu yüzden durmaksızın çocukların hakkı için çalışıp, çabalıyoruz.  Bir süredir #UlusalDesteklemeProgramı hazırlığı içerisindeyiz.
Her bir öÄŸrencimizin telafisini doÄŸru yapabilmek için gece gündüz çalışan bir ekip var. Sosyal duygusal geliÅŸimi desteklemek de öncelikli konumuz.

Bizim öÄŸretmenlerimiz bu program ve yönlendirmeyle mevcut akademik açığı saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kapatır, kimsenin endiÅŸesi olmasın. Türkiye öÄŸretmenine güvensin. Ben onlara sonsuz güveniyorum. “Çocuklarımızın ne eksiÄŸi var?” sorusunu her gün çalışıyoruz.  Önemli olan arayı açmamak, zamanı boÅŸ geçirmemek. Bu kapanma bir fırsat; vakaların azalması demek, çocukların yüz yüze eÄŸitime kavuÅŸması demek. Umudu elden bırakmayalım.
#buradayız"

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI